Home / ESEMÉNY / 900 nap a Szabadság téren

900 nap a Szabadság téren

A Szabadság téri hazug emlékmű elleni tiltakozást több mint 2 éve szervező aktivistacsoportunk, a Szabadságszínpad szeptember 26-án, hétfőn délután 5 és 6 óra között rendkívüli eseményt szervez abból az alkalomból, hogy immár 900 nap telt el a kormányzat eme újabb történelemhamisító projektjének tényleges beindítása óta.

szabadsag-szinpad-logo-151208Szeretettel felkérünk arra, hogy jöjj el közénk, és ha kedved van hozzá, oszd meg velünk a közállapotokra reflektáló aktuális gondolataidat, vagy egyszerűen a jelenléteddel add támogatásodat a munkánkhoz.

A több száz honfitársunk által kollektívan létrehozott Eleven Emlékmű – Élő Emlékhely a kezdetektől fogva felülírja a drága, bronzba öntött-márványba vésett hamis üzenetet; a regnáló hatalom a tiltakozások hatására végleg letett utóbbi felavatásáról és rendeltetésszerű használatáról.

A Szabadságszínpad csoport aktivistái a kezdetektől fogva oroszlánrészt vállalnak e nemzetközi hírnévre szert tevő, turisztikai célponttá vált, formabontó civil proteszt emlékhely karbantartásában, napi szintű takarításában, a mécsesek meggyújtásában, a növények ápolásában, továbbá az időjárás és a vandál kezek okozta károk helyreállításában, a dokumentumok cseréjében, pótlásában.

Meghívásunk természetesen nem csak eme jeles napra szól; a minden hétköznap délután szervezett eseményeink bármelyikén nagy szeretettel látunk-hallunk.

Visszajelzésedre várva, tisztelettel: Sebő Gábor társszervező, Szabadságszínpad
https://facebook.com/groups/szabadsagszinpad/?fref=ts&__mref=message

Szerző: huppa.hu/Szabadságszínpad
Forrás: Huppa

Olvasta már?

Felolvasóestet tart Alföldi Róbert a MOM-ban

A Zala megyében nem annyira kedvelt művész Zoltán Gábor Orgia című regényéből olvas fel részleteket …