Home / HÍR / A hétfő, amikor a Fidesznek nagyon fájt a baloldal(a)

A hétfő, amikor a Fidesznek nagyon fájt a baloldal(a)

“Ma neki kell menni a baloldalnak” – állhat a Fidesz naptárában, mert ma frontális támadást indítottak kedvenc propaganda csatornájukon, az MTI-n keresztül.

A Fidesz szerint a baloldal elengedte a fiatalok kezét, amikor munkára és otthonra lett volna szükségük, és akkor is, amikor úgy döntöttek, hogy családot alapítanak. A nagyobbik kormánypárt ezt Novák Katalin, az Emberi Erőforrások Minisztériumának család-, ifjúság- és nemzetközi ügyekért felelős államtitkára által elmondottakra reagálva közölte az MTI-vel. Az államtitkár sajtótájékoztatóján azt mondta, a kormány kiemelt célja a fiatalok támogatása, hogy döntéseikhez megkapják a megfelelő kormányzati támaszt. A Fidesz felidézte: a baloldali kormányok megszüntettek minden, az első Orbán-kormány által bevezetett otthonteremtési kedvezményt, felszámolták az állami támogatású lakáshitelezést. Emellett a gyermekes családok voltak a megszorítások, az adóemelések első számú célpontjai.

A Fidesz szerint a kormány által biztosított tízezer forint értékű Erzsébet-utalványokat a Magyar Posta kézbesítette, Gyurcsány Ferenc pedig soha nem küldött a nyugdíjasoknak semmit, csak elvett tőlük. A nagyobbik kormánypárt ezt arra reagálva közölte hétfőn az MTI-vel, hogy Gréczy Zsolt, a Demokratikus Koalíció (DK) szóvivője követelte a kormánytól, néhány napon belül minden nyugdíjashoz juttassák el a megígért tízezer forintnyi Erzsébet-utalványt. Közölték továbbá: Gyurcsány Ferencnek kormányzása alatt soha eszébe se jutott valamit adni a nyugdíjasoknak, sőt elvett tőlük egy havi nyugdíjat.

A Fidesz-KDNP szerint a baloldal minden idők legkorruptabb kormányzását követte el, és még mindig egymást érik az olyan korrupciós ügyek, amelyekben a baloldal érintett. A kormánypártok nevében Hollik István KDNP-s országgyűlési képviselő hétfői budapesti sajtótájékoztatóján három konkrét ügyet említett, az Alstom metrókocsik beszerzését, Hiszékeny Dezső szocialista politikus büntetőperét és az MSZP dunakeszi elnökének korábbi felfüggesztett börtönbüntetését.

 

Szerző: Huppa.hu, MTI
Forrás: Huppa

Olvasta már?

Szele Tamás: Kimcsi, félkészen

Hát kérem, kollégáim megígérték volt, hogy meg fogom magyarázni a koreai helyzetet, ám legyen. Hogy …