Home / HÍR / A KDNP szerint az Éjjeli Őrség kerítésvágóval járja a határt

A KDNP szerint az Éjjeli Őrség kerítésvágóval járja a határt

Siewert András és a Migration Aid több önkéntese 2018. augusztus 20-án jelentette be az Éjjeli Őrség nevű politikai párt megalapítását.

Rétvári Bence ma kijelentette a a parlamentben, hogy egyértelműen adóelkerülési célból jönne létre ez a tömörülés, hogy a bevándorlási különadót ne kelljen megfizetniük és a saját működésüket átláthatóvá tenniük. Kiemelte: sok más Soros-szervezettel együttműködik ez a szervezet, amelyek törvények felett állónak tartják magukat, mindenhol a jogszabályok kijátszására törekednek. Ha a magyar jog nem megfelelő a céljaik elérésére, szívesen fordulnak nemzetközi bíróságokhoz – jegyezte meg a kormánypárti politikus, hangsúlyozva:

az Éjjeli Őrségre Magyarországon nincs szükség,

s a magyar emberek elmondták a véleményüket arról, mit kívánnak, az országgyűlési választásokon, nemzeti konzultáción. Egy ilyen szervezet, amely

kerítésvágóval járna a déli határ mellett,

veszélyt jelentene Magyarország számára – jelentette ki a KDNP-s politikus.

Rétvári Bence az egy férfi és egy nő tartós kötelekére épülő házasság védelmére is kitért, és több nemzetközi példát hozott erre.

Tuzson Bence, a Miniszterelnökség közszolgálatért felelős államtitkára kijelentette: alkotmányos szabály, hogy mindenkinek be kell tartani a törvényeket, nincs ez másként a Soros-szervezetekkel összefüggésben sem. Rögzítette:

a nyílt társadalmakról szóló gondolkodásmód a feje tetejére állítja Európát,

a központi döntések végrehajtójává válnának az országok, a nemzeteknek saját ügyeikbe beleszólásuk nem igazán lenne. Az államtitkár Európa és Magyarország keresztény kultúrájának megőrzése mellett érvelt, s hozzátette: nekünk a lehető leghatározottabban ellen kell állni minden nyomásnak, Magyarország érdekeivel szemben nem lehet kompromisszumot kötni. Megjegyezte: a Sargenti-jelentés pontosan mutatja,

milyen nyomás alatt van Magyarország,

és milyen hazugságokat találnak ki, hogy ezt fokozzák. Kár, hogy az ellenzéki pártok nem támogatták a jelentés elutasítását Brüsszelben – tette még hozzá.

Szerző: Huppa, MTI
Forrás: Huppa

Olvasta már?

Szele Tamás: Agyviharkár

Kérem tisztelettel, különös, talán mágneses viharba kerülhetett a hét végén Magyarország, ugyanis egymás után tapasztalhattuk …