Home / HÍR / A legócskább terroristás-brüsszeles csúsztatás evör

A legócskább terroristás-brüsszeles csúsztatás evör

Gyilkolják az európaiakat! Válasz nélkül marad, hogy a terroristák gyilkolják az európaiakat, és ha Magyarország és Lengyelország nem emelte volna fel a szavát, akkor a “terrorizmust is szétosztják Európában”, és nem csak Brüsszelben és Párizsban lehetnének merényletek, hanem Budapesten és Varsóban is – jelentette ki az Alapjogokért Központ kutatási igazgatója a köztévében.

Kovács szerint a brüsszeli politikai elit már nem képes arra, hogy hátraarcot hajtson végre az illegális bevándorlás kezelésének a kérdésében, ezért egyre több országban nemzetállami kézbe veszik a problémát. Ugyanis az uniós polgárok egyre kevésbé tolerálják, hogy az EU nem képes közös megoldást találni a migrációra – tette hozzá.

Mint elmondta: a “csapatok”, a V4-ek és Brüsszel mozdulatlanul állnak egymással szemben, az álláspontok változatlanok
.

Csupán annyi az újdonság, hogy megint történt egy merénylet, ám a megrendült beszédeken kívül valódi lépések a kialakult helyzet megváltoztatására csak nemzetállami szinten történnek – mondta Kovács István. A V4-ek hangoztatták eddig is, hogy a bevándorlás nem adomány és erőforrás, hanem a kultúránkat fenyegető veszély – hangsúlyozta. Ugyanakkor látszik, hogy ott gátolták meg hatékonyan az illegális bevándorlást, ahol érdemben fellépett a politikai vezetés; ilyen intézkedés például a kerítés felépítése Magyarország déli határán – mondta Kovács István.

Valaki szóljon már neki:

A visegrádi kettes

 

 

Szerző: Huppa.hu, MTI
Forrás: Huppa

Olvasta már?

Fábián András: A Messiás eljövetele

A messiás magyarra fordítva „felkentet” vagy „segítőt” jelent. Görög fordításban Χριστός, Khrisztosz. (Latinosan Cristus, amely a magyarban a Krisztus formában gyökeresedett …