Home / HOPPÁ! – a HUPPA.HU CIKKEI / A NER édesanyái

A NER édesanyái

Még messze van anyák napja, de úgy érezzük, itt az ideje megemlékezni az édesanyákról. Legalábbis azokról, akiknek édes gyermeke a Fidesz derékhadát alkotja.

Azt már unásig ismételte minden lap, hogy Kósa Lajos anyukája hogy szállt be derékig a bizniszbe. Az már mai hír, hogy lakókkal együtt adott el Miskolc vagyonkezelő cége egy önkormányzati tulajdonú ingatlant az egyik fideszes önkormányzati képviselő, Nánási-Kocsis Norbert anyukájának. A városatya vállalkozását ugyanis a 82 éves édesanyja nevére írták. Így aztán most a kormánypárti politikus édesanyja levelez a lakókkal, akiknek menniük kellene a házból, mert lebontják, a cég azonban megfizethetetlen árú lakásokat kínál nekik, mert amíg az önkormányzatnak 14 ezer forintot fizettek havonta, a cég 50–70 ezer forintért kínált nekik piaci albérletet.

Ez persze egy másik történet, nem ezért vagyunk itt.

Csak belegondoltunk ebbe az egészbe. Van ez a magyar mondás, mely szerint még az anyját is eladná… Hát, sosem gondoltuk volna, hogy ez ország-világ szeme láttára meg is történik.

Azt igazán nem tudjuk, hogy az idős asszonyok mennyit tudnak/értenek ebből az egészből, Kósa anyuka nyilatkozatai azt sejtetik, nem is olyan keveset.

De ez már milyen: visszaélve az anyai szeretettel, azzal, hogy az anyád mindig minden körülmények között melletted fog állni, kezdve a taknyod törlésétől az igazolatlan hiányzás igazolásán át az állami vagyon lenyúlásáig, tényleg bármit megtehetsz vele? Bármit?

Milyen emberek vagytok ti? Idős asszonyokat rángattok magatokkal a mocsárba, hogy ott aztán Dagobert módjára töltsétek a zsákjaitokat? Nem zavar benneteket, hogy bemocskoljátok a saját anyátokat? Azt, hogy a többi családtaggal megteszitek, ha rendben nincs is, de más. De ebben a bazinagy szűzmária-kultuszban attól sem riadtok vissza, hogy azt a nőt, aki megszült, takarította alólad a szart, még nyugdíjas korában is erre kényszerítsetek…

És mi lesz, ha egyszer jön a számonkérés? Odalököd az anyádat a bíróság elé, ültessék le őt?

Az ember tényleg csak azért nem köp le benneteket, hogy azt a másikat ne csulázza le, mert nem érdemli meg.

És ezt olyanok mondják, akik semmire sem tartanak benneteket, max. egy alkalom szülte tolvajnak.

Hogy anyátok tolvajnak szült-e, nem valószínű.

De mi szégyelljük magunkat mindazért, amit velük tesztek.

Mindenesetre, a közelgő anyák napja alkalmából jó lesz, ha felszívjátok magatokat, és nem egy orgonaágat, hanem egy komplett virágoskertet visztek nekik.

Májusig még van idő ellopni.

 

Szerző: IMHO
Forrás: Huppa

Olvasta már?

Félmilliárd dolláros magánrepülője lett hirtelen a török elnöknek

Recep Tayyip Erdogan állítólag ajándékba kapott egy félmilliárd dollárt érő luxusrepülőt a katari emírtől – …