Home / HOPPÁ! – a HUPPA.HU CIKKEI / A szabharc szintet lépett: kitört a padháború

A szabharc szintet lépett: kitört a padháború

A kétfarkúak már a funkcionáriusok idegein táncolnak a pingáló gerillaharccal. A pitiánerség netovábbja, ahogy országszerte reagálnak az akciókra, de hát ott, ahol rühellik a fákat és a Betonot mindenhova! a szlogen, ráadásul közalkalmazottakkal rongáltatják a plakátokat,  igazán nincs mit csodálkoznunk.

Most például az történt, hogy a padot, amelyet Rákoskerten nemrég lefestettek kékre, a városvezetés dacból lefestette PIROSRA.* Érted… Ne legyen má’ igazuk, meg egyébként is, mi a szart ugrálnak ezek itt, a mi padunk, a mi festékünk, a mi seggünk ül majd rajta. Rákoskerten jó lehet a bölcsis-ovis-sulis népségnek, mert olyan körülmények között bölcsiskedhetnek- oviskodhatnak-suliskodhatnak, amelyeken semmi, de semmi javítani, festegetni való nincs: mindenki krvára unatkozik és az ecsettel játszik  a porban. A többiről nem is beszélve.

 

Az ugyan nem jutott az eszükbe, hogy a sérült betont/deszkát megreparálják, de így, vörösen már sokkal jobb. Csak aztán nehogy a Főni leb*ssza őket ezért a színért… A kétfarkúak helyében folytatnám a lélektani hadviselést, és az éjszaka leple alatt odalopakodnék egy vödör festékkel. A helyzet siralmas voltát nézve, ezt a színt javasolnám:

 

 

 

Fotó innen

*Aztán kiderült, hogy a padot nem testületileg festették át pirosra, hanem Hatvani Zoltán fideszes képviselő – és családja. Mert nem tetszett neki a kék. Így sem sokkal jobb…

 

 

 

Szerző: IMHO
Forrás: Huppa

Olvasta már?

Szijjártó megint beleszállt Ukrajnába

Ukrajnáról bebizonyosodott, hogy az egyik leginkább féltve őrzött európai értéket, a kisebbségek védelmére vonatkozó jogszabályt …