Home / HÍR / Aki bírálja a Stop Sorost, megkérdőjelezi a kormány döntési jogosultságát

Aki bírálja a Stop Sorost, megkérdőjelezi a kormány döntési jogosultságát

Aki a Stop Soros törvénycsomagot kritizálja, az a magyar kormány szuverén döntési jogosultságát kérdőjelezi meg, ugyanis világos, hogy Magyarország érdekeivel ellentétes az illegális bevándorlás, a magyarok biztonságának érdekével ellentétes a határvédelem lebontása – mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter sajtótájékoztatóján, kedden Budapesten.

Amiket mondott még:

Vannak olyan civilnek nevezett szervezetek, amelyek a bevándorlás támogatásáért és a nyitott határokért dolgoznak, ami ellentétes Magyarország biztonsági érdekeivel. Egy kormánynak fel kell lépni az ország biztonságával ellentétes tevékenységekkel szemben, és törvényi eszközökkel is ezt kell tennie.

Aki ezt (vö. Stop Soros) kritizálja, az a magyar emberek jogát kérdőjelezi meg a saját biztonságuk vonatkozásában.

Meg kell védenünk Európa keresztény hagyományait, keresztény örökségét.

Ha nem védenénk meg Magyarország határát, akkor az országon nem 400 ezer illegális bevándorló “csörtetett volna keresztül”, hanem több millió.

Nincs semmi meglepő abban, hogy az Elios Zrt. ügyét a választási kampányban kiszivárogtatták. Az a helyes, ha mindenki marad a tényeknél, és nem politikai hisztériakeltésre használja fel ezt az ügyet.

Ez politikai botránykeltés, “egyértelmű beavatkozási kísérlet a magyar választási folyamatba”, nem ez az első ilyen kísérlet, és valószínűleg nem is az utolsó.

Szerző: Huppa.hu, MTI
Forrás: Huppa

Olvasta már?

Szele Tamás: Fronthelyzet

Maul halten und weiter dienen, pofát befogni és tovább szolgálni – mondja Svejk, és most, …