Home / HÍR / Állítják, kamuhír a merényis patkányokról szóló tudósítást

Állítják, kamuhír a merényis patkányokról szóló tudósítást

Az Egyesített Szent István és Szent László Kórház (ESZSZK) “az intézményt lejárató, hangulatkeltő álhírnek” minősíti és a leghatározottabban visszautasítja azokat a híreszteléseket, amelyek arról szólnak, hogy patkányinvázió van a Merényi Gusztáv Kórház pszichiátriáján.

Az ESZSZK keddi, az MTI-hez eljuttatott közleményében, amelyet Kálmánné Juhász Ilona gazdasági igazgató jegyez, azt írták: egy kártevő bekerült az épületbe, megtalálták, és ezzel párhuzamosan, óvintézkedésként a kórház egész területén megelőző mentesítést végeztettek el. Az eset miatt soron kívüli belső vizsgálatot is elrendeltek – tették hozzá. A betegellátás továbbra is zavartalanul biztosított az intézményben – olvasható a közleményben.

Az ESZSZK arra reagált, hogy az RTL Klub híradójának a kórház egy dolgozója név nélkül nyilatkozva hétfőn azt mondta, patkányok miatt beszakadt a Merényi Gusztáv Kórház pszichiátriájának egyik álmennyezete és egy állat az egyik ápoló elé esett.

 

Szerző: Huppa.hu, MTI
Forrás: Huppa

Olvasta már?

Nobel Palpatine-nak

Sokan vannak utóbbi időben elragadtatva Trump elnök „csodálatos teljesítményétől”, mellyel „egy csapásra megoldotta a koreai …