Home / HOPPÁ! – a HUPPA.HU CIKKEI / Az intenzíven ápolják Törőcsik Marit

Az intenzíven ápolják Törőcsik Marit

A kétszeres Kossuth-, kétszeres Jászai Mari- és Balázs Béla-díjas magyar színművésznő év eleje óta kórházban van, s bár ez idő alatt állapota többször javult, sőt pár napra haza is engedték, jelenleg a Markusovszky Kórház központi aneszteziológia és intenzív betegellátó osztályon fekszik – írja a Blikk.

“…állapota sajnálatos módon ismét rosszabbodott. Mindössze reménykedni tudok abban, hogy felépül, és hamarosan jobban lesz – nyilatkozta a jóbarát a lapnak.

A színészlegenda sokáig nem volt hajlandó enni, így infúziót­ kapott, majd állapota hirtelen javulni kezdett. Még augusztus elején röppent fel a hír, hogy hamarosan hazaengedik a kórházból, ám teltek a napok, de a színésznő nem térhetett haza velemi otthonába. A Ripost szeptember végén írta meg, hogy Törőcsiket kiengedték, ám öröme csupán pár napig tartott, ugyanis otthonában baleset érte, így visszaszállították a kórházba.

Fotó: Blikk

Szerző: Blikk.hu
Forrás: Blikk.hu

Olvasta már?

Valójában nem hisszük el, hogy Szijjártó ezt komolyan is gondolja

Szijjártó pénteken Münchenben, a magyar főkonzulátus új épületének avató ünnepségén mondott beszédet. Többek között ezt …