Home / HÍR / Best of Fidesz-kongresszus

Best of Fidesz-kongresszus

Nem fárasztanánk olvasóinkat többel, mint  ezzel a válogatással. Meglepi semmi, ugyanazok a frázisbombák robbantak, mint eddig.

A magyar a világ egyik legsikeresebb nemzete. (Kósa)

Európában a kereszt nem megtűrt, hanem üldözendő jelkép. (Kósa)

Jobb ma egy Verhofstadt-hiszti, mint holnap egy kényszerbetelepítési kvóta, jobb ma egy kritikus New York Times-cikk, mint holnap egy újabb IMF-hitel, és ami a legfontosabb: jobb ma egy bábellenzék, mint holnap egy bábkormány. (Lázár)

A Fidesz nem jobb híján, hanem a jobb jogán kész folytatni a kormányzást.(Lázár)

Magyarország nem fogja megengedni, hogy Európából egyesek “olvasztótégelyt” csináljanak, hogy fellazítsák a nemzeti kereteket, elfeledtessék velünk történelmünket. (Szijjártó)

Nem Brüsszel állította meg az illegális bevándorlási hullámot, hanem Magyarország épített kerítést. (Szijjártó)

Ebbe a harcba azonban nem lehet úgy belemenni, hogy tele van a nadrág. (Szijjártó)

Akkor nevezhetjük majd igazán sikeresnek a kormányzást, ha mindaz, amit a gazdaság, az oktatás, a szociális élet, a sport, a családpolitika területén teszünk, az lelki, szellemi gyarapodás lesz. (Balog)

A Soros-birodalom hadosztályaival szemben bátornak kell lenni. (Rogán)

Ha mi darabokban vagyunk, ők pedig egységesek, vesztünk, ha mi egyben vagyunk, ők pedig darabokban, akkor nyerünk. (Semjén)

A Fidesz már ma is készen áll a választásokra. (Orbán)

Mi vagyunk többségben”, elsöprő többségben, és csak idő kérdése, hogy nemcsak Magyarországon, de egész Európában és az egész nyugati világban “győzni fogunk. (Orbán)

A Soros-terv súlyosan veszélyezteti mindennapjaink biztonságát is. Európa bevándorlóországaiban gyakorivá váltak a terrorcselekmények, nőtt a bűnözés, megsokszorozódott a nőkkel szembeni erőszak, és újra felcsap az antiszemitizmus. (Orbán)

A vasárnapi kongresszus egyfajta erődemonstráció is volt, a Fidesz megmutatta, hogy nagy, erős európai néppárt. (Nézőpont)

Orbán Viktor beszéde az egész nemzethez szólt. (Alapjogokért Központ)

A jelenlegi miniszterelnök beszéde csupán egy újabb gyenge próbálkozás volt arra, hogy elfedje: kormányzása képtelen a 21. század problémáit kezelni. (LMP)

Orbán Viktor a 20. század utolsó politikusaként még egyszer megpróbálta “gyűlöletre uszítva mozgósítani a Fidesz szavazóit” (Jobbik)

A Fidesz azt üzente vasárnapi kongresszusával Magyarországnak, hogy folytatni akarják a kormányzást, és ha újra hatalomra kerülnek, marad a lopás és a problémákat elfedő gyűlöletpropaganda. (MSZP)

A Fidesz színpadán felvonult a Büntető Törvénykönyv. (DK)

 

 

Szerző: Huppa.hu, MTI, MTI
Forrás: Huppa

Olvasta már?

Sajtóügyi vétségek

Kérem, sok érdekes dolog történt tegnap, némelyek különösek, mások csodálatosak voltak, megint mások meglepőek, épp …