Home / HÍR / BRÉKING! Megvan a Fidesz-kampány szlogenje!

BRÉKING! Megvan a Fidesz-kampány szlogenje!

“Orbán vagy a kerítés lebontása” a jövő évi parlamenti választás igazi, és nem kis tétje – mondta a Fidesz kommunikációs igazgatója vasárnap, Budapesten tartott sajtótájékoztatóján.

Hidvéghi Balázs hangsúlyozta, immár harmadik éve tart az a “tömeges migrációs invázió (ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ– aszerk.)”, amely alapjaiban fenyegeti Európát, egyes előrejelzések szerint pedig a következő években további 60 millió migráns indulhat el a kontinens felé Afrika felől. “Választhatunk, hogy vagy megvédjük az országunkat (ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ– aszerk.), vagy engedjük, hogy mindörökre megváltozzon” – fogalmazott Hidvéghi Balázs, aláhúzva, a polgári nemzeti oldal egyértelműen azon dolgozik, hogy megőrizzék Magyarország biztonságát, és a magyar emberek nyugodtan tudják felnevelni gyerekeiket (ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ– aszerk.).

“Szeretnénk megőrizni Magyarországot a magyarok országának” – tette hozzá Hidvéghi Balázs.(ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ(ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ– aszerk.)

 

Szerző: Huppa.hu, MTI
Forrás: Huppa

Olvasta már?

Nobel Palpatine-nak

Sokan vannak utóbbi időben elragadtatva Trump elnök „csodálatos teljesítményétől”, mellyel „egy csapásra megoldotta a koreai …