Home / HOPPÁ! – a HUPPA.HU CIKKEI / Bukósisak fel: megvan az új nemzeti konzi témája

Bukósisak fel: megvan az új nemzeti konzi témája

Nemzeti konzultáció lesz a “Soros-tervről” – írta szerda este az Origo. Már ez is jellemző, hogy ha egyet is szellentenek, azonnal föltolják az MTI-re meglehetős részletességgel, de biztos szarul teljesít a kormányközeli portál, hogy így kell látogatókat generálni rá.

Még szerencse, hogy ott van az az idézőjel, mert Soros-terv mint olyan nem létezik, csak “Soros-terv” – amiről meg tudjuk, hogy ebben a formájában nincs.

Szóval.

A pénzünket arra fogják elverni, hogy hülyeségeket kérdeznek, és arra a hülyék hülyeségeket válaszolnak, néhányan beküldenek egy szaros vécépapírt, a többség azonban – mint Pakson a választásra – szarni fog rá, de ezt nyilván tudomásul sem veszik majd, nyilván ez lesz Minden Idők Második Legsikeresebb Nemzeti Konzultációja.

Mit is ír a hogyishívják?

Az “Orbán Viktor: Ha harmadszor is nyerünk, a Soros-terv elbukik” című írás szerint a miniszterelnök azt mondta, hogy az ellenzék nem ura önmagának, “kívülről mozgatják őket”.

Az Európai Bíróság döntéséről a kormányfő közölte, hogy a “Soros-terv jelenti az igazi veszélyt”. Brüsszel megpróbálja végrehajtani Soros akaratát, de ezt a tavaszi választáson meg lehet akadályozni – írta az Origo.

“Ha az emberek mellénk állnak,  ha harmadszor is nyerünk, Brüsszel nem tud legyőzni minket, a Soros-terv elbukik” – idézte Orbán Viktort az internetes lap.

“A miniszterelnök azt mondta a frakció előtt, hogy a legfontosabb ma a Soros-terv elleni küzdelem, mert fel akarják gyorsítani Brüsszelben az állandó bevándorlási mechanizmus elfogadtatását. Ezért lesz nemzeti konzultáció a Soros-tervről” – írta az Origo.

(Bocs, de nem visz rá a lélek minket, hogy jobban belemerüljünk a portál írásába.)

Közben beszállt a buliba TV2 is:

Kósa Lajos a Fidesz-KDNP velencei frakcióüléséről a TV2-ben csütörtök reggel nyilatkozva azt mondta: az Európai Bizottság (EB) döntése a kötelező betelepítési kvótáról “szélesre tárta a kapukat a Soros-terv előtt”, amely szerint le kell bontani a határzárat és a kerítést, évi egymillió migránst kell behozni Európába, mindegyiknek kilencmillió forintot kell adni, ennek fedezésére pedig kölcsönt kell felvenni. Hozzátette, a magyar ellenzék és az európai baloldal igyekszik megtéveszteni az embereket, most “azt hazudják, hogy nincs is Soros-terv”, 2015-ben még azt mondták, hogy nincs “migrációs özön”, a népszavazáskor pedig azt állították, nincs kvóta, hanem önkéntes felvétel van.

Hát, ez van, barátaim, fel a bukósisakokkal, mert védeni kell a koponyacsontot, amikor az ember dühében a falba veri a fejét.

 

 

Szerző: Huppa.hu, MTI
Forrás: Huppa

Olvasta már?

Nobel Palpatine-nak

Sokan vannak utóbbi időben elragadtatva Trump elnök „csodálatos teljesítményétől”, mellyel „egy csapásra megoldotta a koreai …