Home / HOPPÁ! – a HUPPA.HU CIKKEI / Bűnözők ezreit szabadították ránk Orbánék

Bűnözők ezreit szabadították ránk Orbánék

Nem maradhat következmények nélkül 5-6 ezer bűnöző befogadása – jelentette be Molnár Zsolt szocialista politikus, a nemzetbiztonsági bizottság elnöke hétfő délelőtt, minderről a Sztárklikk tudósításában olvastunk.

Molnár szerint nem maradhat következmények nélkül 5-6 ezer bűnöző befogadása, Pintér Sándornak pedig arra is választ kell adnia, milyen biztonsági kockázatot lát a 13 milliárd forintos csalást feltáró OLAF-jelentés folyományaként.

Molnár nem adja fel, ismét összehívja a bizottságot, lehetőséget adva ezzel a kormányfőnek, hogy megválaszolja a közéletet feszítő kérdéseket, például az 1300 titokban befogadott menekülttel vagy az egyszerűsített honosítással kapcsolatban.

Utóbbiról szólva tudatta: kérdésekkel fordul Pintér Sándor belügyminiszterhez Semjén Zsolt legutóbbi kijelentése miatt. Az MSZP-s politikus idézte Orbán helyettesét, aki azt találta mondani, hogy „egymillió új magyar állampolgárhoz képest 5-6 ezer bűnöző befogadása csak elenyésző hibaszázalék”.

Szerző: Sztárklikk
Forrás: Sztárklikk

Olvasta már?

Kiderült, ki repteti Orbánt

A Népszava Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetőjét kereste meg az Átlátszó hétfői cikkével kapcsolatban. …