Home / HÍR / Bűnrészesség miatt feljelentik Lázárt az Elios-ügyben

Bűnrészesség miatt feljelentik Lázárt az Elios-ügyben

Bűnrészesség miatt feljelenti a Demokratikus Koalíció (DK) Lázár János Miniszterelnökséget vezető minisztert az Orbán Viktor kormányfő vejével összefüggésbe hozott Elios-ügyben – közölte az ellenzéki párt helyettes szóvivője vasárnapi budapesti sajtótájékoztatóján.

Rónai Sándor úgy fogalmazott: Lázár János egy éve “nyilvánosan maga vallotta be, hogy Tiborcz Istvánnal együtt találták ki, hogyan lehet ellopni a közpénzt”. Szavai szerint 13 milliárd forintjába került az országnak a csalás, amelyért akár húsz év börtön is járhat. Orbán Viktor lehet az első olyan magyar miniszterelnök, akinek bezárják egy közvetlen családtagját – jelentette ki.

A helyettes szóvivő megjegyezte, hogy a Fidesz több mint egy hete nem tart sajtótájékoztatót, még a szokásos kormányinfó is elmaradt.

Közölte, feljelentik a kormányfőt is, aki “minden bizonnyal bűnpártoló”, és ha “eldől az első dominó, dőlni fog a többi is”, jöhet majd Mészáros Lőrinc és a miniszterelnök “hirtelen meggazdagodó” édesapja, Orbán Győző. Szerinte Polt Péter legfőbb ügyésznek szintén mennie kell.

 

Szerző: Huppa.hu, MTI
Forrás: Huppa

Olvasta már?

Fábián András: Csodavárás Magyarországon

A Magyar Csoda olyan, mint a fata morgana egy olyan légköroptikai jelenség, amelynek során a távoli …