Home / RÉZANGYAL / Cs. Kádár Péter: Hímkalauz hölgyek okulására

Cs. Kádár Péter: Hímkalauz hölgyek okulására

A női hiedelmekkel ellentétben mi sem egyszerűbb, mint hosszú, bensőséges és kölcsönösen kielégítő kapcsolatba lépjen egy hímneművel. Feltéve, ha kutyáról van szó. A férfiak tudniillik nem is sejtik, hogy mit jelent az a szó “kapcsolat”.

Tegyük fel, hogy egy férfi moziba hív egy nőt. A nő elfogadja a meghívást, és kellemesen töltik az estét. Néhány nap múlva vacsorameghívás következik és most is jól érzik magukat. Találkozásaik rendszeressé válnak. Hamarosan csak egymással randevúznak.

Egy este mikor hazafelé autóznak, a nőnek eszébe jut valami. Megszólal.
– Tudod, hogy épp fél éve járunk egymással?

Csend telepszik a kocsira. A nő gondolatai gyorsan peregnek “ajaj! Csak nem vagyok a terhére? Talán azt hiszi, hogy valami köteléket akarok rákötni?”

A férfi agya is beindul. ” A fenébe is! Már fél éve!”

A nő tovább gondolkodik. ” Nono! Végül is kell nekem ez a kapcsolat? Mert, mi is lesz belőle? Házasság? Gyerek? Egész életünkben össze leszünk láncolva. Ismerem egyáltalán ezt az embert?”

A férfi így gondolkodik. ” Azt mondja, fél éve. Tehát február volt, mikor járni kezdtünk. Közvetlenül azután hogy, megvettem az autót. Nézzük csak a kilométer órát. Hűha! Már rég le kellett volna cserélnem az olajat!

A nő gondolatai. “Hogy felhúzta magát! Látom az arcán! Lehet, hogy többet vár a kapcsolatunktól? Több meghittséget, odaadást?”

És a férfi? “Meg kell nézetnem a sebességváltót. Nem érdekel, mit mondanak azok a marhák! Még, hogy nem érnek rá! Már mennyi pénzt öltem bele ebbe a kocsiba.”

A nő: “Jogosan dühöng. Hogy milyen helyzetbe hoztam! De hát ez van! Én így érzek!

A férfi: “Mindig azt mondják, hogy három hónapos garancia van rá!”

A nő fejében ez jár: Miért élnék álomvilágban és várnék a királyfira, hogy jöjjön a fehér lován. Pedig lehet, hogy a tökéletes férfi itt van mellettem.”

A férfi: ” Majd adok én jótállást nekik!”

Végül a nő megszólal:
– Hm!
– Mi van?
– Olyan hülye vagyok. – mondja a nő és sírva fakad. – Tudom, hogy nincs királyfi és nincs paripa.
– Micsoda?!
– Ló!
– Hogy nincs ló?
– Most azt hiszed, hogy elment az eszem. – hüppögi a nő.
– Ugyan! – mondja a férfi és büszke, hogy valami értelmeset ki tudott nyögni.
– Csak tudod, szükségem van egy kis időre.

Fél perces szünet következik, mikorra a férfi ki tud préselni magából egy választ.
– Igen. – mondja végül
– A nő megindultan – Jaj, hát te is így érzel?
– Hogy érzek?
– Hát így! Az idővel kapcsolatban.

A nő mélyen belenéz a férfi szemébe, amitől azt elfogja a nyugtalanság. “Most mi jön? Megint a lóról lesz szó?” De a nő csak ennyit mond: – Köszönöm!

A férfi hazaviszi a nőt, majd ő is hazatér. Elővesz egy zacskó mogyorót és bekapcsolja a tévét, és elmerül két kongói sportoló sakkjátszmájában. Az agya hátsó részében valami az súgja neki, hogy a kocsiban valami fontos dologról volt szó.

Másnap a nő felhívja a legjobb barátnőjét, és négy óra hosszat beszélgetnek. Atomjaira bontják az elhangzott beszélgetést, de nem jutnak előbbre.

Eközben a férfi együtt teniszezik a nő egy jó barátjával. Szerválás előtt megáll és megkérdi: – Mondd volt neki valaha lova?

Nos ők két malomban őrölnek. Két független naprendszerről van szó. A nő azért nem tud szót érteni a férfival, mert neki két szóból foglalható össze a kapcsolat:: – Mi van?

A nőknek ez nem fér a fejükbe. Olyan nincs, vallják szentül, hogy a férfi néha ne gondoljon a kapcsolatukról.

Nos hölgyeim tévednek. A férfi olyan a kapcsolatban, mint egy hangya, amely fenn napozik az autó kerekén. Tudatában van az alatta levő hatalmas valaminek, de fogalmuk sincs róla, hogy mi az. Amikor a kerék forogni kezd, a hangya megérzi, hogy valami fontos történik, de egészen addig, míg a kerék el nem tapossa, csöpp agyában nem fordul meg más, csak az, hogy: – Mi van?

Kedves nőolvasónk egy pillanatig se ringassa magát abba az illúzióba, hogy a férfi felfogta, önök ketten kapcsolatban vannak egymással. Ezt a gondolatot lassan, aprólékosan kell neki beadagolni a férfiagyba. Például így:
– Légy szíves add ide a kávémat, mivel mi kapcsolatban vagyunk egymással.
– Jó hírem van! Megszületett a harmadik gyermekünk, ugyanis mi kapcsolatban vagyunk egymással.
– Mivel a repülő mindjárt lezuhan, be kell, hogy valljam, hogy az a negyven év nagyon jó volt, amit mi kapcsolatban éltünk le.

Sose adja fel hölgyem! Egy szép napon a férfi, mikor a barátjával beszélget a nőkről, egyszerre belecsap a villám és ez a kijelentés:
– Neki és nekem…nekünk…izé….tudod köztünk az a hogy is hívják van. Tudod?

És ezt komolyan fogják gondolni!

(Internetes népköltés alapján)

Szerző: Cs. Kádár Péter
Forrás: Huppa

Olvasta már?

Nő az esőben

Van pár dolog ezzel a döntővel kapcsolatban, amit az ember nem nagyon akart elhinni – …