Home / HOPPÁ! – a HUPPA.HU CIKKEI / Csak egy gondolat a mai Orbán-interjúból…

Csak egy gondolat a mai Orbán-interjúból…

Az illegális migráció szervezése nemzetbiztonsági érdekeket sértő bűncselekménynek számít, ezért a magyar államnak kötelessége fellépni ezzel szemben, meg kell tiltani, szankcionálni kell ezt a tevékenységet – mondta Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Kossuth rádió 180 perc című műsorában a “Stop Soros” törvénycsomagról szólva.

Az ehhez kapcsolódó alkotmánymódosítási javaslatról pedig úgy fogalmazott a kormányfő: ahhoz, hogy meg lehessen védeni Magyarországot az illegális bevándorlással szemben, új szabályokat kell alkotni, amelyek egyértelműsítik a magyar jogi rendelkezéseket, és képesek a Brüsszelből érkező támadásokat visszaverni.

Orbán Viktor közölte azt is, hogy a kormány családpolitikai akciótervet fog meghirdetni, amelyet megelőz majd egy nemzeti konzultáció a gyermekvállalásról és a gyermeknevelésről.  Alapvetően a nők véleményére lesznek kíváncsiak – tette hozzá. (Alapvetően…?????)

***

Egyetértünk Orbán Viktorral: a migráció szervezése bűncselekmény, és éppen ezért minden embercsempészt el is kell ítélni. De mindmáig egyetlen civil szervezetről, sőt: magáról Soros Györgyről sem sikerült hitelt érdemlően bebizonyítani, hogy ebben a cselekményben részt vettek volna. És ameddig ez nem történik meg, mindaz, amit ártunk és ormányunk hangoztat, nem más, mint egy orbitális nagy hazugság mögé rejteni a szándékot, hogy a kormánykritikus hangokat egyszerűen elvágják. A torkánál.

 

Szerző: Huppa, MTI
Forrás: Huppa

Olvasta már?

Viszlát, Andy!

A politikai vezetés egyik pillanatról a másikra felszámolja Vajna két és fél éven keresztül összerakott …