Home / HOPPÁ! – a HUPPA.HU CIKKEI / Cserpes Tamás: Egy bűzhödt dágvány

Cserpes Tamás: Egy bűzhödt dágvány

Aki azt mondja, hogy benne vagyunk a kampányban, az nagyon félreértett valamit. Ami eddig volt, az smafu, a kampány most kezdődik.” (O. Viktor, országtulajdonos)

Hát tisztelt Papa, akkor én bizony alaposan félreértettem valamit. Nekem kimondottan olyan érzésem volt, miszerint itten mifelénk’ az áldott emlékű 2010-es forradalom óta megállíthatatlanul folyik az intenzív kampány, meg a közpénzek szétszórása ilyen megfontolásból, szóval nem gondoltam volna, hogy mindez csupán smafu, meg apró, pici pénzecske. Egyszóval benne voltunk egészen nyakig. Folyamatosan tele volt az ország választási plakátokkal, a köztévé pedig szemérmetlenül okádta magából a direkt pártpropagandát, hozzá az eszetlenségeket. Már egy búvárszivattyús intimbetét mellett sem lehetett elmenni Soros György felemlegetése nélkül. Hagyjuk már Ibolyt!

Mi lesz akkor mostantól a nemzeti überkedés tárgya? Rezes bandával, szenteltvízzel bevonultok a magánlakásokba Sorost űzni? Venezuelai mintára átveszitek az áruházláncok irányítását, aztán kedvezményesen szétosztogattok mindent? Németh Szilárd öt oldalas interjút fog adni a Playboynak, meg a Financial Times-nak, miként kell elbánni a sorosistsa gázszolgáltatókkal? Jól fejbekólintjátok a gyanútlan Lev Trockijt egy jégcsákánnyal? Mennyibe fog ez nekünk kerülni? 100 milliárdba?

Nagyon úgy néz ki, a Fidesz-KDNP legnagyobb ellensége maga ez az átkozott Fidesz-KDNP, amelyet évek óta egyszerűen képtelenek legyőzni. A kormány nem tud mit kezdeni a mértéktelen kapzsisággal, harácsolással, a nyílt színen űzött, buja korrupcióval, a szemérmetlen rogánkodással. Marad a hazudozás, sumákolás, a közpénzből finanszírozott uszítás, meg a Csalás Elleni Hivatal elleni csalás. Néha kínkeservesen előbukkan még a mágikus elmútnyócév’, ami azonban mára inkább komikus jelleget öltött, annyira elkopott a szentem a sok használattól.

Ma már nem csontvázak potyognak ki a szekrényekből, hanem oszló hullák, dögök hevernek szerteszét mindenfelé. Ez aztán tényleg nem semmi, Papa. Rendesen odavágtatok neki! Alapos munkára lesz szükség, hogy a választásokig valamivel el lehessen nyomni az intenzív dögszagot. A végén még talán az is kiderül, az Elios Innovatív Zrt. mögött Soros György világhatalmi szervezkedése állt, aki alaposan csőbe húzta a saját lábán álldogáló, éppen elmélázó Tiborcz gyereket, de még a sokat tapasztalt Juan Lázár alkirályt is. A miniszterelnökséget vezető miniszter kormányinfói ennek következtében kezdik megközelíteni Kósa Lajos színvonalas stand-up előadásait, ami elég nagy szó.

Az OLAF teszi a dolgát, amibe Polt Péter nem nagyon szólhat bele, legfeljebb sunyíthat, meg úgy csinálhat, mintha egészen hülye lenne az ilyesmikhez. Hogy mindez a választások befolyásolása? Wahrscheinlich, már ha szabad így fogalmazni. Elvileg erről szólna egy választási kampány és nem hülyéknek szóló összeesküvés-elméletek gyártásáról, valamint ezeknek közpénzből való terjesztéséről. Arra ott vannak a ponyvaregények és az oroszok által üzemeltetett honlapok. Tetszettek volna valamivel diszkrétebben intézni a sötét ügyleteket.

A rendkívül hasznos útmutatásokat tartalmazó Katolikus útikalauz stopposoknak című mű minderről ezt írja:

Mértékletesség, mértéktartás (lat. temperantia): erkölcsi erény, mellyel az ember a maga testi és lelki erőit, s a rendelkezésére álló más javakat a természet és az igazságosság rendje szerint használja és adja tovább.”

A Nemzetközi Katolikus Egyház (kivéve persze a magyarot’) mögött is Soros György áll? Hűha! Ez egész más megvilágításba helyezi az 1572. augusztus 23-án véghezvitt Szent Bertalan-éjszakai mészárlást. Talán érdemes lenne ezt is országszerte kiplakátolni. Szél Bernadett lehetne Medici Katalin 2.0.

A Fidesz, meg ez a KDNP nevű randa szemölcs az orrán mindent bevet annak érdekében, hogy nagyjából 2,2 milliós (?) táborát egyben tartsa. Ehhez nem kell mást tenniük, mint elszántan hülyét csinálni belőlük. Az alapanyag szellemi színvonalát elnézve ez nem egy nagy kunszt. Ők jámborul mindent elhisznek, amit a Papa mond, sőt tovább is kerekítik a legendákat, valamint pompásan lehet őket uszítani bárki ellen.

Jöhet tehát a kíméletlenül küzdelem a semmi ellen, a mindenért.

Például az, hogy az OLAF Soros György közvetlen irányítása alatt áll, ezért nemzeti érdekből kénytelen a magyar kormány lenyúlni az EU-s támogatásokat és hűbérjogokat osztogatni. Logikus érvelés. Ráadásul az egész Európai Uniót a magyar állam, pontosabban Orbán Viktor finanszírozza, kínai hitelekből, meg Cofidis Fapados Kölcsönökből. Amíg természeti erőforrásként Magyarország rendelkezik 2,2 millió, kifogástalan minőségű idiótával, nem nagyon kell a borsakopaszoknak aggódniuk máson, csak azon, honnan hajtsanak fel pénzt önmaguk számára. Erről szól a nemzeti önrendelkezés.

Magyarország mára egy bűzhödt dágvánnyá vált, amelyről a kormány azt állítja, kiváló gyógyhatással rendelkezik idegen befolyás ellen, ráadásul nagyban elősegíti a katolicizmus terjedését. Aki azt hebegi, hogy ez az undorító trutymó leginkább elviselhetetlenül büdös, az hazaáruló és a gaz imperialisták malmára hajtja a vizet. Nem a barátunk!

2006-ban egy MSZP nevű párt megnyerte a magyarországi választásokat, aztán látványos agóniába kezdett. Orbán sokat tanulhatott szomorú, tragikomikus sorsukból. A Vezérnek 2018 után nagy szüksége lesz a kétharmadra, hogy folytathassa virágzó üzleti tevékenységét.

Akkor tehát: Hajrá Kajmán-szigetek! Hajrá kajmánok! Mindent bele!

Szétszórható pénz az még van dögivel.

“Smafu:

Etimológia: A német szlengből származik, ez pedig a francia je m’en fous (a.m. tojok rá) kifejezésből.”

Rendkívül találó kifejezés, de magyarul van rá egy erőteljesebb verzió is, csak csúnyább.

Szerző: Cserpes Tamás
Forrás: Huppa

Olvasta már?

Szele Tamás: Brumma, brumma, brummadza

Kérem, itt vannak a medvék. A viceházmester néni esztendeje még azért nézett be az ágy …