Home / HOPPÁ! – a HUPPA.HU CIKKEI / Cserpes Tamás: Egy kicsit az őszi zavargásokról, avagy mégsem

Cserpes Tamás: Egy kicsit az őszi zavargásokról, avagy mégsem

A heves és brutális őszi zavargások jelenleg is ugyanolyan intenzitással folynak, mint a nyáron, azaz sehogy. A nagy októberi forradalom érdeklődés hiánya és más, előre látható események miatt elmaradt.

Jó esetben valaki váratlanul megbotlott az Oktogonnál, pár tojás összetört és emiatt néhány csúnya szó szaladt ki az illető száján, aminek hatására egyesek kicsit zavarogni kezdtek. Néhány hangya rövid szenvedés után megfulladt, társaik szerencsésen megmenekültek. Ennél izgalmasabb kormányellenes megmozdulás – a heves esőzéseket leszámítva – nem nagyon történt a fővárosban, ami nem túlságosan nagy tragédia.

Nem mindenkit lelkesít fel egy-egy, hazafias módon felgyújtott autó felemelő látványa, illetve a honvédelmi közelharc egyes szemetes konténerekkel, valamint más, agresszíven ellenálló tereptárgyakkal szemben. Maradjon csak meg az utcai csatározás a Fidesz-KDNP jól bejáratott eszközéül. (Vízbázisú festékeket azonban senki se használjon nemzetegyesítés céljából, mivel az könnyen eltávolítható, ezért garázdaságnak, illetve szándákos rongálásnak minősül. A spontán égés és a bontási munkálatok végzése nem.)

Az elhivatott atyafiak, valamint honleányzók, bullterrier-nénik jobban értenek az ilyesmikhez, ráadásul rendelkeznek az ehhez szükséges gyakorlattal, elszántsággal, valamint erőnléttel. A tengerészgyalogos harcinéniket vajon hol trenírozzák?

Soros György kiképzőtáboraiban – a titkosszolgálati jelentések ellenére – nem oktatják a középületek elfoglalásának elméleti és gyakorlati alapjait, különös tekintettel a gender-elméletre, valamint mások hatékony leköpdösésére, megrugdosására.

Tisztességesen zavarogni, brutálisan rendet bontani ma a Fidesz táborán kívül senki sem képes, bár a CÖF-Hazafias Népfront amortizációját elnézve, már ők sem úgy vannak ezzel, mint régen.

A Semjén, úgy nagyjából dr. és tsai által előzetesen beígért „brutális választási kampány” legalább olyan izgalmas és érdekfeszítő, mint amilyenek Both Béla tűpontos monológjai voltak a Tavasz 17 pillanata című kitűnő, komótosan ballagó, szovjet, de alapvetően mérsékelt akciófilmben.

A magyar közéletben – már ha van értelme ezt a fogalmat használni valamire (nincs) – mostanában úgy nagyjából semmi érdemleges sem történt. A kormány nyugodtan teheti a dolgát. Olyasmiket, amiket leginkább kedvel. Cégvásárlások, ilyen-olyan üzletrészek megszerzése, einstandolás, állampolgárság osztogatása, árusítása, ide-oda gazdagodás, shortolások, tehetséges üzletasszony feleségek, szorgalmas, de már szerencsésen elhunyt tántik, paráználkodás, eccetera.

A nemzeti burzsoázia megállíthatatlan gyarapodása nem nagyon zavarja a népeket. A pannon hörcsög (maďarský křeček) hatalmasakat ugrik és közben mindent magába töm.

Az országgyűlési választások dögunalomba’ fullasztása kiváló és hatékony taktika a Fidesz +/- KDNP (ha létezne ilyen) részéről. A számtalan nemzeti konzultáció alapján a kormány birtokában már szép kis adatbázis összegyűlhetett barátokról és nem annyira barátokról. A cimbik biztos rohannak szavazni, amint csak lehet.

Célszerű lenne a választások időpontját szigorúan titokban tartani, és csak az arra érdemeseket értesíteni arról, hogy a megadott időpontban jelentkezzenek a területileg illetékes polgári védelmi parancsnokságon. A többiek szavazata amúgy is értéktelen, előreláthatóan csaláson alapul, amelyeket nagyrészt Soros György vásárol fel, majd töltet ki, kínai és bangladesi gyermekmunkások lelketlen kizsákmányolásával. (A szükséges tintát mindenkinek otthonról kell hoznia.)

Elszánt ellenzéket a magyar munkaerőpiacon könnyen be lehet szerezni pénzért, illetve egyéb juttatások fejében. Minek őket spontán megszavaztatni? Az optimális létszámukat könnyedén be lehet állítani. (Kazahsztánban, a derék Nazarbajev elnöknek és az általa vezetett Haza Fénysugara pártnak erre a célra egy fő bőségesen elegendő.) Azt a mennyiséget szükséges kititrálni, amely jelenlétével nem zavarja meg a tisztességtelen hatalomgyakorlást, az Orbán Viktorba vetett rendíthetetlen hitet, megmagyarázhatatlan rajongást, valamint Mészáros Lőrinc kitartó menetelését a közgazdasági Nobel-emlékdíj megszerzése felé.

A nagy, őszi zavargások ezzel meg is voltak, ráadásul úgy, hogy nem. Ha valaki további brutalitásra vágyik, annak be kell érnie Németh Szilárdnak a felvilágosodás eszmerendszerét könnyedén megcáfoló nyilatkozataival.

A mindig oly frappánsan riposztozó Kósa Lajost sajnos idő előtt kiiktatták az esztrádműsorból. Alátoltak egy teljesen felesleges miniszterséget, nehogy elkezdjen zavarogni, illetve megzavarodni.

Szerző: Cserpes Tamás
Forrás: Huppa

Olvasta már?

Pitiánerek

Az MTI úgy hozta le a Magyar Tudományos Akadémia közleményét arról, hogy hatalmas nemzetközi sikert …