Home / HOPPÁ! – a HUPPA.HU CIKKEI / Egy soproni csapatot egyetlen éjszaka alatt a megyei harmadosztályból az első osztályba soroltak át

Egy soproni csapatot egyetlen éjszaka alatt a megyei harmadosztályból az első osztályba soroltak át

Az SC Sopron felnőtt csapata az éj leple alatt varázslatos fejlődést produkált, és a megyei harmadosztályból két szintet lépve a megyei első osztályba küzdötte fel magát – írja az Index.

A megyei szövetség illetékes bizottságának július 23-i határozata értelmében az SC Sopron felnőtt csapatát a megyei III. osztály Sopron “B” csoportjába sorolták be. “A besorolás végleges, ellene fellebbezésnek helye nincs” – áll a határozatban, összhangban többek közt az MLSZ Amatőr licenc szabályzatával.

Utóbbi szabályzat előírja azt is, hogy a megyei első osztályban való induláshoz amatőr licenc kiváltása szükséges. Az ennek kiváltásához szükséges kérelem beadási határideje április 10-én járt le, bő másfél hónappal korábban, minthogy az SC Sopron beadta volna kérelmét egy felnőtt csapat indítására a megyei bajnokságban.

Ehhez képest szombaton az MLSZ adatbankjában az SC Sopron felnőtt csapata hirtelen ott szerepelt a Duna Takarék Megyei I. osztályban.

Hogy mi történt?

A politika épp most húzta le a vécén az MLSZ-t, élén Csányi Sándorral.

Részletek a forrásoldalon.

Fotó: Cyberpress

Szerző: Jávor Bence
Forrás: Index

Olvasta már?

Szele Tamás: Az igazság halála

Kérem, reggel kinyitottam a csapot, egy Orbán Flóra jött ki belőle, kinyitottam a konyhaablakot, ott …