Home / BLOG / És a kommentbűnözőket mikor lövik fejbe?

És a kommentbűnözőket mikor lövik fejbe?

Kimaradtam minden bizonnyal üldözendő, és feljelentésre alkalmas véleményemmel abból, hogy állást foglaljak a nemzet Rasijának legújabb politikával dehogy összefonódó viselt dolgainak pellengérre állításából. Sem nyílt levelet nem írtam neki, sem Facebook-posztban nem sajnáltam le a fél országot, amiért felvetődik benne a kérdés: vajon honnan telik Ráhelünknek arra, amire közönséges magyar embernek a büdös életben sem fog? Nem forgattam a szememet azon, hogy egy négy nyelvet beszélő, önerejéből, de főleg állami közbeszerzésekből csinos kis családi vagyonkára szert tevő miniszterelnöki sarj, hatalmas műveltségében hogyan jut el odáig, hogy J. F. Kennedy néhai amerikai államfő gondolatát sérthetetlen Édesapja saját megállapításaként akarja eladni. Hogy aztán az Elveszett Leány mítoszát meghazudtolva eltüntesse magát egy nemtelen vádakkal terhes közösségi oldalról, majd újra megjelenjen ott, és a hattyú halálának magasztosságában tetszelegve kikérje magának már megint, hogy milyen aljas lejáratási sztori ártatlan áldozata.

Nem, azt gondolom, sokkal súlyosabb dolgok történnek ebben az országban annál, hogy gátlástalanul lopó emberek irányítanak, akik utódaiknak is azt tanítják, hogy ha a lopást bekenjük az erkölcsi, keresztényi mázzal máris bocsánatos bűnnek, és magától értetődő, természetes evidenciának hat. Az én emberi szabadságjogaimat nem sérti, hogy egyeseknek van félévente 15 milliónyi önerejük, nekem meg nincs. De az én emberi szabadságjogaimat földbe tiporja, ha nem mondhatok véleményt arról, hogy ez nincs rendben esetleg, mert pert akasztanak a nyakamba, meghurcolnak, és megpróbálnak elhallgattatni.

Következésképpen súlyosnak érzem ezzel összefüggésben, és ettől teljesen függetlenül például azt, hogy ugyanilyen emberekből álló testületek – apropó közösségi oldalak – Facebook-kommentelőket jelentenek fel azért, mert véleményt formálnak egy település vezetésének hiányosságaival, elítélendő tetteivel kapcsolatban. Tata egy ilyen helye az országnak, ahol a Wágner ház önkormányzati elherdálását nehezményező poszt szerzője, a bejegyzés megosztói, terjesztői, és kommentelői ellen feljelentést tesznek.

FOLYTATÁS

Szerző: H_A
Forrás: Hacsaknem

Olvasta már?

Berkovits György: Nagymamám hazaér

Megint gyalog indulnak el ketten Évával, másképp nem lehet, vonatok nem közlekednek. Mindenfelé üres tölténytárak …