Home / HOPPÁ! – a HUPPA.HU CIKKEI / És ki merik írni a közpénzből épült építményre, hogy magánterület???

És ki merik írni a közpénzből épült építményre, hogy magánterület???

Póka László és a sárga pólós csapat ismét meglátogatta augusztus 9-én a felcsúti Puskás arénát, hogy focizzanak egy jót, persze ennek a meccsnek voltak előzményei is.

Két héttel ezelőtt Póka László és a SeVizások maroknyi csapata úgy döntött, hogy nem csak Orbán Viktor háza előtt tiltakoznak, hanem összekötik a hasznost a kellemessel, és futballoznak is egy kicsit Felcsúton, ha már a mi 2,7 milliárdunkból is épült Orbán Viktor mauzóleuma.

Akkor kisebb pankráció zajlott le a létesítményt őrző azonosító nélküli fekete pólósokkal, pedig a sárga pólósok semmi mást nem csináltak, csak fociztak egy jót. Még a rendőrséget is rájuk hívták, de intézkedni nem intézkedtek a rendőrök, mert hamar rájöttek, hogy jogalap nélküli eljárásba próbálták őket belerángatni a felcsúti biztonsági szolgálat tagjai és vezetése. Magáról az esetről a felcsúti Puskás Akadémia is közleményt adott ki, ahol meglehetősen mellőzték a valóságot.

Ilyen előzmények után érkeztek Póka Lászlóék ismét focizni Felcsútra, ahol nem is tárt karokkal, hanem leeresztett sorompókkal várták a sárga pólós különítményt. Természetesen Felcsúton az óta már pótolták a hiányosságokat, így kint volt a „magán terület” tábla és a biztonsági erők is szabvány öltözetben posztoltak a leeresztett sorompók mellett.

Szerző: L. Alex
Forrás: Huppa

Olvasta már?

Szijjártó megint beleszállt Ukrajnába

Ukrajnáról bebizonyosodott, hogy az egyik leginkább féltve őrzött európai értéket, a kisebbségek védelmére vonatkozó jogszabályt …