Home / HOPPÁ! – a HUPPA.HU CIKKEI / Fábián András: Az Olsen-banda boldogul

Fábián András: Az Olsen-banda boldogul

Ha demokrata vagy – szavazol!

Miközben Európa magasabb sebességbe kapcsol, a magyar kormányzat és kormányzó pártok propaganda-katatóniája tovább súlyosbodik, az ellenzék pedig továbbra is a köldöknézés és az értetlenség és az értelmetlenség hálójában vergődik. A Fidesz-bűntársak aktuális velencei találkozója már-már a szánalmat kelt az avatott szemlélőben is, aki persze tudja, hogy mire megy ki a játék, csak éppen tenni nem tud ellene semmit.

Az történik, hogy az említett munkatalálkozón ezek a kétes elemek már egymás között sem képesek a tiszta, egyenes, őszinte beszédre. Olyan a szitu, mint amikor a betörésre készülő Olsen-banda tagjai egymást bátorítják: Most mi van? Most mi lenne? Indulj már te hülye, hát nem lesz semmi gond! Pedig tudják, hogy szar a helyzet. (Szerintem azt is Olsenéktől tanulták, hogy a lopott pénz külföldre vitele egy bizonyos összeghatáron túl már nem bűncselekmény, hanem jó üzlet.) De lássuk, mi is rotyog a moslékos fazékban!

A frakcióülés érdemi részét egyetlen kurta szóval foglalhatjuk össze: Soros. Ebben benne van minden, ami a Fidesz mondanivalója a menekültkérdésről, a belpolitikai helyzetről, a választásokról, az Unió átalakulási terveiről és Juncker beszédéről. Sőt az ellenzék is el van intézve Sorossal, hiszen ő irányítja kívülről.

Kezdjük akkor az ellenzékkel, mert ezzel hamar végzünk, aztán nézzük miből élünk. Ha én Soros helyében lennék, akkor egy ilyen ellenzékre nem bíznám a kormányváltást, mert bár a kockázatokhoz lennék szokva, de ez még számomra is nagy rizikó lenne. Nyilván más utat és más ellenzéket keresnék, ha Orbánt meg akarom buktatni.

Úgy látom, hogy bár ennyivel is elintézhettük volna, sajnos mégiscsak az ellenzéknél kell maradnunk, mert amikor a Fideszről beszélünk, akkor csak rajtuk keresztül tudjuk szemléltetni mindazt, amit kihagynak, amit képtelenek a saját hasznukra fordítani.

A menekültügyi válság kérdésében gyáva hallgatás a válasz az ördögi Soros-terv orbáni felvázolására, amely szerint

„A Soros-terv lényege, hogy évente 1 millió migránst telepítsenek be Európába, a betelepítési kvóták pedig állandó mechanizmus alapján történjenek. Azaz, ha az első hullámot beengedi egy-egy ország, azt legközelebb is meg kell tennie, korlátlan alkalommal.”

Tudjuk, hogy ez nettó hazugság. És ez még nem is a választóknak szól! Ez a legbensőbb politikai magnak szól, akik a politikát csinálják ma, Magyarországon! E mag feje nem azt mondja, hogy: ezt mondjátok a hülye választóknak, mert azok elhiszik, hanem erről győzködi a saját párttársait, akik hódolattal és értő mosollyal hallgatják. Egyik sem mondja, hogy na, menj te a francba!

Az ellenzék szívja a fogát: olyan szintű a rettegés a szőnyegek alatt, kárpitok mögött megbújni készülő migráns tömegektől, hogy ez több mint kényes kérdés. Nem mondják: Orbán, te egy hagymázas, monomániás őrült vagy! Mert akkor vajon mit szólnak a választók, akik ezt a baromságot mégis beveszik.

Juncker ezzel szemben így fogalmazott.

„Szabályozott mederbe kell terelni a migrációt, a határvédelem felelősségét pedig az Európai Unió külső határain fekvő tagállamok nem viselhetik egyedül.”

Mivel Brüsszel ellenségünk, ezért ez a kijelentés nem is létezik.

Helyette lesz újabb nemzeti konzultáció, ami milliárdokért igyekszik felrázni és orientálni a mosott agyú savas-bácsikat, a gyenge idegzetű Orbán hívőket és migráns-rettegőket, az Orbán imádókat és az opportunistákat. A haszonélvezők fogva vannak, nem számítanak. Az eredményt is borítékolhatjuk: soha ilyen sikeresen Sorost még nem sikerült megbuktatni: A NEMZET SOROS ELLEN SZAVAZOTT! A fekáliával szennyezett papírmakulatúrát majd gyorsan és titokban megsemmisítik. A nemzeti konzultáció ma a Soros-terv elleni küzdelem legfontosabb eleme, mert Brüsszelben annak alapján fel akarják gyorsítani az állandó bevándorlási mechanizmus elfogadtatását. Ha a Fidesz-KDNP megnyeri a választásokat, torkánál ragadja meg a kérdést. (Ha Soros él még akkor, és innen kívánunk jó egészséget és hosszú, boldog öregkort neki, bizony nem szeretnék a helyében lenni!)

Orbán nem beszélt a mag-Európa tervről, nem beszélt az Euro bevezetésének sürgető követelményéről, nem beszélt a kritikáról, amely a tagállamok rosszallását hordozza, hallgatott Magyarország szinte teljes európai elszigeteltségéről, nem beszélt a sikertörténetnek számító V4-ek felbomlásáról és a magyar agyar-külpolitika rombolásairól és kudarcairól. Nem beszélt oktatásról és egészségügyről, korrupcióról, hűtlen kezelésről, felelőtlen költekezésről és bűnpártolásról. Még olyan látszólag jelentéktelen kérdés sem került szóba, hogy a TAO-pénzek miért csak az imádott, ám sikertelen fociba áramolhatnak, és miért nem abból épülnek a már-már sorkérdés-számba menő lőterek az iskolákban. Természetesen széleskörű szülői támogatással. Persze, lehet, hogy nem.

És van még egy lényegi kérdés, amiről biztosan beszélt, de csak igen-igen szűk körben. Az őszre tervezett zavargásoknak ugyan már nyíltan megnevezték a három szellemi vezérét, de a forgatókönyv még nem szivárgott ki. Pedig akinek egy csöpp esze van, az már ki is sakkozhatta, hogy a zavargások nem előbb és nem később fognak kitörni, mint október 23-án, a harmadik Magyar Köztársaság kikiáltásának napján. Ez ugyanis a libsibolsik nagy nemzeti ünnepe, amikor már nem fogják tovább bírni a feszültséget, de saját taknyukon és vérükön fognak becsúszni az újonnan épült stadionokba, mint átmeneti gyűjtőtáborokba.

A felkészítő táborok helye, ahol a Gulyás-Schilling-Vágó hármas már megkezdte a tömegek kiképzését, még ugyancsak nem ismert sem előttünk, sem – állítólag – a hatóságok előtt. Annál inkább ismert a Fidelitas-ifjak agymosó tábora, a polgármester-jelöltek (?) lakiteleki felkészülése, meg amiről még nem tudunk, mert a laktanyák és TEK-objektumok jótékony homályában, rejtett félkatonai táborokban zajlanak. Nincs okunk kételkedni abban, hogy a táborlakók között komoly létszámmal megtalálhatók a foci-ultrák és a Jobbikról leszakadt és új pártba tömörülő szélsőséges, radikális elemek, neonácik és kopaszok és rovott múltú, kipróbált fegyencek is. Ők lesznek majd a forradalom kemény magja.

Az ellenzék eközben a „sikeres szervező”, Botka, éjszakai lámpása körül zümmög és igyekszik magát távol tartani tőle, nehogy megperzselődjék.

Megállapíthatjuk tehát, hogy a magyar politikai osztály elvan magában, a maga szánalmas és szűk köreiben. Megállapíthatjuk, hogy nem csak nekünk, de még egymásnak is hazudnak. Persze nem lenne ez baj, ha tudnánk, hogy ez már a vég kezdete. A baj az, hogy fél évvel a választások előtt még nem látjuk a kezdet kezdetét.

Szerző: Fábián András
Forrás: Huppa

Olvasta már?

Nobel Palpatine-nak

Sokan vannak utóbbi időben elragadtatva Trump elnök „csodálatos teljesítményétől”, mellyel „egy csapásra megoldotta a koreai …