Home / HOPPÁ! – a HUPPA.HU CIKKEI / Fábián András: Jóska! Levelet hozott a Posta!

Fábián András: Jóska! Levelet hozott a Posta!

Tisztelt Magyar Polgár!

Mivel régen bosszantanak már engem bizonyos dolgok, úgy döntöttem, hogy újra küldök néhány kérdést önnek. Nem is fűzök hozzá hosszú magyarázatot, hiszen beszéltünk már erről eleget. Reméljük, hogy mára már mindenki tudja mi a dolga, aki meg nem tudja, az majd úgyis megtudja.

Én vagyok Magyarország Miniszterelnöke!

Orbán Viktor

 

Nemzeti Konzultáció a Civil Szervezetekről

Töltse ki a kérdőívet! MOST!

  1. Sokan azt mondják, hogy a civil szervezetek nem is civil szervezetek. Mások szerint a civil szervezetek csak ártanak a tevékenységükkel. Ön szerint sem civil szervezetek?

Nem

Soros

A CÖF az egyetlen, valóban civil szervezet

  1. Egyesek szerint Soros György finanszírozza azokat a civil szervezeteket, amelyek legfontosabb célja a kormány megbuktatása fegyveres úton. Más vélemények szerint nem fegyveres úton, de Soros György. Ön szerint is meg akarják buktatni a civil szervezetek Magyarország Kormányát és Orbán Viktort.

Fegyveres úton

Gépfegyveres úton

Hagyományos fegyverekkel

  1. Egyesek azt állítják, hogy ezek az állítólagosan civil szervezetek úgynevezett közadakozásból meleg ételekkel látják el az éhezőket, ruhával és tüzelővel a nélkülözőket, felhívják a figyelmet a belső anomáliákra, amiknek a megoldására is javaslatokat dolgoznak ki. Mások szerint ez szemenszedett hazugság, ilyenek nincsenek, nem is voltak és ha a Fidesz marad hatalmon – nem is lesznek.

Ilyenek nincsenek

Nincsenek ilyenek

Gyurcsány a hibás

  1. Egyesek szerint a magyarországi sportszervezetek és sportegyesületek civil szervezetek, mások szerint nem civil szervezetek. Akik szerint civil szervezetek, azok azt állítják, hogy a az állampárt megszállta ezeket és pártkatonákat nevezett ki ezek igazgatására magas fizetésért.  Ön szerint jól működnek ezek a nem civil sportszervezetek?

Igen

Nagyon

Igen. Nagyon.

  1. Van, aki azt mondja, hogy a pártok tartsák távol magukat a civil szervezetektől. Van, aki szerint a civil szervezeteknek kellene távol tartania magukat a pártoktól. Ez legalább jól működik, mert mi találtuk ki. Ön szerint is politikai bűnözők a civil szervezetek és azok a pártok, amelyek nem az állampárt?

Egypártrendszert

Csak a Fidesz

Bűnözők

  1. Egyesek szerint a civil szervezetek pénzügyi helyzete tisztázatlan, külföldiek pénzelik őket, ezért azt állítják, hogy a kormány mindenütt mindent lop, és a lopott pénzt kiviszi az országból. Mások szerint a civileknek ehhez semmi köze, és számoljanak el a Soros-pénzekkel. Ön szerint is véget kell vetni a civil szervezetek átláthatatlan gazdagodásának?

Börtönbe velük!

Elkobozni!

Békemenetet!

  1. Van, aki elhiszi a civil szervezetek azon alattomos állításait, hogy Magyarországon az egészségügy, az oktatás, a szociális ellátás súlyos gondokkal küzd, hogy az állami központosítás azért történik, hogy ezeket elleplezzék, és még több pénzt lopjanak ki a rendszerből. Mások szerint a civil szervezetek azt is állítják, hogy az országban lassan 4 millió ember él a szegénységi küszöb környékén. Igaz-e ön szerint, hogy ez nyilvánvaló hazugság, és Magyarország kormánya nem ezt ígérte?

Nem ígért semmit

Elég volt a civilek politizálásából

Nehogy már ők mondják meg

Köszönjük a válaszait és biztos lehet benne, hogy a kiértékelést követően az összes civil szervezet – az ön által igen kedvelt CÖF és az általunk igazgatott sportegyesületek kivételével – megbűnhődik azokért a gaztettekért, amiket elkövetett Magyarország Kormánya ellen.

Örökké az Önök Orbán Viktora.

 

Szerző: Fábián András
Forrás: Huppa

Olvasta már?

Orbán: július 20-ig a parlament elfogadja az összes törvényjavaslatot, amit a kormány ígért

A miniszterelnök közlése szerint az Országgyűlés július 20-ig elfogadja az összes jogszabályt, amit megígértek, így …