Home / HOPPÁ! – a HUPPA.HU CIKKEI / Fábián András: Kossuth téri hajnalhasadás

Fábián András: Kossuth téri hajnalhasadás

– Jó reggelt kívánok, a napszaknak megfelelően! Kérem, szíveskedjék felkelni, a putyerkáját összeszedni és elhagyni a Kossuth teret!

– Ki maga?! Mit akar?! Tudja maga hány óra van?

– Igen, kérem. 4 óra 04 perc van. Magasan jár már a nap. Keljen, menjen!

– Tök sötét van. Maga menjen innen! Hagyjon minket békén! Fel fogom magát jelenteni csendháborításért. Öt óra előtt még repülőt sem indítanak Ferihegyről. Mit képzel maga? Ki küldte? Mi a neve?

– Kovács 13. János rendőr törzsőrmester vagyok, Készenléti rendőrség. Azonosító számom 2063243. Ön viszont igazolja magát. Most!

– Nem igazolom magam. Hivatalosan bejelentett, a gyülekezési törvény hatálya alá tartozó rendezvényen veszek részt. Jogom van itt lenni, Önnek viszont nincs joga engem itt zavargászni, pláne nem a legjobb álmomból felverni! Tiltakozom. Panaszt teszek a főkapitánynál.

–  Megteheti, kérem, a tér 500 méteres körzetén kívül. Bár a főkapitány úr 9 óra előtt nem nagyon található meg a hivatalában. A védett körzetet azonban most kiürítjük. Felszólítom, hogy önként távozzék, ellenkező esetben kézrátételt alkalmazok.

– Tudja maga, hova tegye a kezét? A csicsás derékszíjának a csatja alá. Hozzám ne nyúljon!

– Ismételten felszólítom Önöket, hogy gyülekezési jogukat a személy és létesítménybiztosítási intézkedéssel érintett területen kívül gyakorolják. A tér területére védett személy érkezik. Amennyiben a felszólításnak nem tesznek eleget, a kiürítést haladéktalanul megkezdjük.

– Miféle védett személy? Ki az az idióta, kretén állat, aki felkel ilyenkor, hogy bejöjjön a Parlamentbe? Háború van? Vagy megbukott a kormány?

– Ne vicceskedjen itten, kérem, haladjon tovább!

– Na, idefigyeljen! Ez nem vicc! Megmondtuk! Csak akkor megyünk el innen, ha a kormány megbukott. Megbukott vagy nem bukott?

– Már miért bukott volna?! Magyarország kormánya soha nem volt még ennyire erős. Magyarország erősödik. Velünk senki sem szórakozhat. Mert mi megmutatjuk. Különben is! Mik maguk? Migránsok? Mutassák csak a papírjaikat!

– Maga tényleg beteg. De, lám csak! Most értem meg a dolgok velejét! Szóval a rendőrség politizál! Mi azt mondtuk, hogy nem megyünk el, míg meg nem bukik a kormány. A rendőrség meg most bebizonyítja, hogy de bizony elmegyünk. Szóval maguk politikai eszközzé silányítják a rendőrséget!

– Most már aztán tényleg elég. Ezt én tagadom! Mi több, erőszakot foganatosítok ellenszegülés tényállásának alapos fennforgása miatt. Maga itten húsz perce szórakozik velünk, a védett személy meg tüstént ideér a miniszterelnök úr. Hopp, elszóltam magam.

– Szóval a miniszterelnök úr kel ilyen marha korán. Ez így persze teljesen érthető is. Nem mer napvilágnál végighajtatni a városon, a nyomorult, mert fél, hogy leköpködik és megdobálják.

– A miniszterelnök úr szeretett és kedves vezető. Őt soha senki nem illetné ilyen Istennek nem tetsző, keresztényhez méltatlan módon. Szereti őt a nép, óvja, félti, sőt! Minden kedves időtöltését finanszírozza neki és a haza számára nem kevésbé kedves családjának. Akire a nemzet ennyit költ, azt csak szerethetik. Na látja!

– Hát persze, hogy látom. Bizonyára ez is azért igaz, mert ő maga mondta. Viszont azt is ő mondta, hogy „Mi sohasem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek egyet velünk.” Hát ezzel aztán még a legnagyobb jóindulattal sem lehet minket vádolni. Hogy egyetértünk vele. Szóval maradunk.

– Na, ebből elég. Ez nem csak szemtelen, hülye is. Minden baromságot elhisz, amit szegény miniszterelnök úr kínjában összehord. Szerintem ezt is csak a szájába adták azok a brüsszeli strasbourgi migránssimogató, disznó sargentiánusok. Közben meg lehet, hogy nem is mondott ilyet a mi miniszterelnök urunk. Fogd meg, Józsi, a lábát, én fogom a hóna alatt, aztán vigyük!

Szerző: Fábián András
Forrás: Huppa

Olvasta már?

Pitiánerek

Az MTI úgy hozta le a Magyar Tudományos Akadémia közleményét arról, hogy hatalmas nemzetközi sikert …