Home / HÍR / Fidesz: hogyan támogathatja a Sargentini-jelentést H. Ahmedet?

Fidesz: hogyan támogathatja a Sargentini-jelentést H. Ahmedet?

Ágh Péter (Fidesz) a Sargentini-jelentéssel kapcsolatban tegnap azt kérdezte az Igazságügyi Minisztérium államtitkárától, hogy miért támogatja a dokumentum a terrorizmusért elítélt Ahmed H-t. Mint mondta, a jelentés akár színtiszta hazugságok árán is megpróbálja lejáratni az országot, és egy bosszúnak tekinthető, mert Magyarország nem akart behódolni a “Soros-hálózat” eszmerendszerének.

Völner Pál, a minisztérium államtitkára azt mondta, a jelentés egy koncepciós eljárás Magyarországgal szemben, amelyben számon kérik a szigorú bevándorlási szabályokat.Ahmed H. ügyével kapcsolatban azt mondta, a szír férfi megafonon buzdította Röszkénél a többi bevándorlót, megdobálta a rendőröket és rázta a kerítést, őt terrorcselekményért és határzár tiltott átlépésért elítélték.

Ágh Péter – hogy, hogy nem – elfogadta a választ és azt kérdezte: hol voltak a jelentés támogató politikusok akkor, amikor a Gyurcsány-beszéd kiszivárgása utáni cselekmények történtek Budapesten?

Van még kérdés?

Szerző: Huppa, MTI
Forrás: Huppa

Olvasta már?

Szele Tamás: Agyviharkár

Kérem tisztelettel, különös, talán mágneses viharba kerülhetett a hét végén Magyarország, ugyanis egymás után tapasztalhattuk …