Home / KIEMELÉS TŐLÜNK / Gyermekeink lőkészsége

Gyermekeink lőkészsége

Mivel ügyesen hülyét csináltam a sorozó bizottságból, ezért nem voltam katona a komcsik alatt, következésképp forradalmár vagyok. Életemben egyszer volt a kezemben puska, amikor Bedecs tanár úr felügyelete mellett még az általános iskolában, tehát a klasszikus Jungvolk időszakomban lőni vittek. Tele volt a tököm vele, és azóta sem bírom jobban ezt a szórakozást, erőteljesen pacifista alkat vált belőlem ugyanis.

Sőt, egyáltalán nem szeretem azokat a csoportokat, amelyeket a szociológia zártnak nevez, jelenleg regnáló hatalmunk azonban rajong értük. A zárt intézmények (csoportok) tipikus példája a börtön, az elmegyógyintézet, a katonaság vagy a bentlakásos iskola. Miniszterelnökünk, akinek gyakorta megy el az esze, más ideákért rajong, mint jómagam, s mivel mostanában militáns delírek közt él, ezért bakának nevelné nemzetét.

Nem is oly rég katonaságának megerősítéséről ábrándozott, aztán konkrétabb irányt vett elméjének lobogása, amikor meghirdette a lőtérfejlesztési programot, amely keretében huszonhét milliárd pénzből szerte a hazában közel kétszáz lőteret építtetne, hogy mert csak. Állítólag elhízott a magyar, s midőn hason fekve puffogtat, akkor majd kurvára le fog fogyni az elképzelések szerint.

Ilyen lázárok vannak, meg a lovaglás, hogy fess népek legyenek a keményen dolgozó kisemberek. Mindez engemet voltaképp nem is érdekelt volna igazán, annyi ökörség vitt már örömöt a szürke hétköznapokba, hogy eggyel több vagy kevesebb már igazán nem oszt és nem szoroz. Viszont itt volt nekünk ez a PISA teszt, amely azt mutatta meg, hogy oktatási rendszerünk hülyegyerekeket állít elő.

Erre az volt a pártközpont válasza, hogy a tanárok tehetnek róla, valamint az is kiderült, hogy a nívót a közeljövőben a „katonai alapismeretek” névre hallgató, szabadon választható tantárgy beiktatásával kívánják emelni. Minderről Rétvári Bence mindenes számolt be. Ez így pontosan beleillik a kitűzött célok közé, miszerint jó magyarokat és jó keresztényeket kell gyártani az iskolák futószalagjain.

Menni fog. Mindennapos testnevelés, folyamatos nótázás, hit-, és erkölcstan, most meg ez. Sőt, hogy kerekebb legyen a világ, Rétvári úr azt is pedzegette, hogy a jövőben az iskolai testnevelés kiegészülne a lövészet lehetőségével „mint kifejezetten honvédelmi jellegű választható sporttal”, amely a „lőkészségen túl fejleszti a felelősségteljes eszközhasználatot, a koncentrációt és a biztonság szem előtt tartását is.”

Ilyenkor az ember köpne szíve szerint, csak nem tud. Se nyelni, csak meredten bámulja a híradásokat, és összegzi, mi folyik itt. Igazán nem akarom én, de állandóan a hitleráj jut az eszembe, amint szerencsétlen hazánk működését tanulmányozom az utóbbi években, a fülkeforradalom óta. Testnevelés, katonai ismeretek, lődözés, nótázás, ezek a Hitlerjugend mindennapos tevékenységei voltak.

Ha most gonosz lennék, azt mondanám, hogy a magyar iskolarendszerből Orbánjugendet csinálnak. Gonosz vagyok, és azt mondom. És nem azért, mert ez a mániám, hanem, mert ez van. Miközben a fentebb előadott örömteli híreket tanulmányoztam, az is a szemem elé került, hogy a pártközpont keresi azt a szlogent, amire a 2018-as választásokat föl lehet építeni, különös figyelemmel a hülyékre, hogy ők is fölfogják.

Mielőtt nekem ugrana a horda, ezt nem én találtam ki, hanem a Habony-Finkelstein művek. Jól tudják, hogy a legkönnyebb választást nyerni primitív jelszavakkal, amelyeket az egyszerűek is fölfognak, a hozzá való alapanyagot pedig az oktatási rendszer állítja elő éppen. Ilyen egyszerű a világ, így kell alattvalót nevelni. Meglátásom szerint tehát ideje van a tutulásnak, amíg nem lesz teljesen késő.

Hogy visszatérjünk a militáns barmokra, figyelembe ajánlom a Hitlerjugend szervezeti fölépítését, ami ez: „das Deutsche Jungvolk” (10-14 éves fiúk), „die eigentliche Hitler-Jugend” (14-18 éves fiúk), „der Jungmädelbund” (10-14 éves lányok), „der Bund Deutscher Mädel” (14-17 éves lányok) és „das BDM-Werk Glaube und Schönheit” (17-21 éves lányok). Figyeljük, mikor fordítják le ezeket magyarra.

Továbbá azt is vizsgálhatjuk, hogyan jelennek meg majd minálunk a HJ különleges alakulatainak megfelelői, úgymint: Flieger-HJ (repülőalakulat), Motor-HJ (motoros alakulat), Marine-HJ (tengerészalakulat), Nachrichten-HJ (híradóalakulat), Reiter-HJ (lovas alakulat), HJ-Feuerwehrscharen (tűzoltóalakulat), HJ-Bergfahrtengruppen (hegymászó alakulat), BDM-Gesundheitsdienstmädel (egészségügyi leányalakulat), Gebirgsjäger-HJ (hegyivadászok), Rundfunkspielscharen der HJ (rádiós alakulat). Az út elején járunk, a bajuszos mestertől még sokat lehet tanulni. Nosza!

Szerző: Rezeda
Forrás: Rezeda világa

Olvasta már?

Kampec dolores LXXVII. – Istenek alkonya

Ott állt tehát Béla a Föld nevű bolygón, annak is a legközepén, a kocsma-csakra udvarában …