Home / HÍR / Hadat üzent a szombati tüntetőknek a CÖF

Hadat üzent a szombati tüntetőknek a CÖF

Messziről indulnak, de csak odaérnek:

A szorítóban küzdő ökölvívók a győzelemért mindent megtesznek. Jobb horog – bal horog stb. Ők meghallják az utolsó menet végét jelző gongütést. Mérkőzés közben felkészültségük minden tudásával megpróbálnak az ellenfél fölé kerekedni. Mindez a sport elvárt része, a szabályok betartása mellett nem sérti a fair playt. A győztes az eredmény kihirdetése után már nem próbálkozik néhány mélyütés elhelyezésével, tudja, veszíteni méltósággal kell, a gratuláció sem maradhat el.

Így megteremtődik az erkölcsi alap a visszavágóra.
Úgy látszik, a magyarországi ellenzéki pártok a tisztességes küzdelem szabályait másképpen értelmezik. KO-s vereségük után követőket toboroznak, mert az utcai földharc provokálásában érdekeltek. Kül- és belföldi felbujtóikkal egyetemben, a szilárd többségű választási győztesek ellen szervezkednek. Pajzsként maguk előtt tolják az ultraliberális médiát.
Üzenjük, hogy a magyar emberek többségi választási akarata szent és sérthetetlen!
Akik hazug, aljas állításokkal támadják a demokratikus és a jogállamiság keretei között született választási eredményeket, jövőnk aláásói. Meggondolatlanul asszonyainkat, lányainkat, gyerekeinket sodorják veszélybe. Számíthatnak az emberek súlyos erkölcsi ítéletére, ami szerint persona non grata-vá válhatnak.
A sürgőssé vált Kossuth téri tüntetésük oka, hogy a választási panaszok kivizsgálása után, már könnyűnek találtatnak és rágalmazóknak minősülnek.  

A ma kiadott közleménynek az az érdekessége, hogy a választási panaszok kivizsgálása folyamatban van.  vajon honnan tudják a végeredményt?

Szerző: Huppa, MTI, OS
Forrás:

Olvasta már?

Szele Tamás: Dinamitos halászat

Kérem, annyi baja volt a valódi sajtónak a héten, hogy nem értünk rá az álsajtóval …