Home / HOPPÁ! – a HUPPA.HU CIKKEI / Hadházy a leNYÚLásról posztolt a Facebookon

Hadházy a leNYÚLásról posztolt a Facebookon

Nem gondoltam volna, de ma helyére került a lopott nyúltenyésztő “tananyagról” szóló korábbi leleplezésem utolsó puzzle darabja. A képen a miniszterelnök helyettese által Svédországban lőtt, háziasított szarvast viszi el a helikopter – írja Hadházy Ákos a Facebookon.

A szerény vadászatot egy Farkas József nevű ember fizette, akinek a nevével én egyszer már találkoztam. A hozzá köthető cég volt ugyanis, aki 25 milliót kapott EU pénzből egy “kísérleti tananyagra”, ami nyúltenyésztést és kerttervezést tanított volna 10 éves gyerekeknek. A baj “csak” az volt, hogy az “új kísérleti tananyagot” egy 1992-es amerikai anyag szóról-szóra fordításával (lopásával) prezentálták.

A 90-es években az Egyesült Államokban a pennsylvaniai, a minnesotai és több keleti parti állami egyetem összefogásával létrehoztak egy közös oktatásfejlesztési projektet azzal a céllal, hogy a tizenéveseknek mezőgazdasági programot állítsanak össze. A 4-H névre keresztelt projekt részeként született meg többek között a Vegetable Gardening és a Landscape Gardening című kiadvány is. A Száz Magyar Falu Kft. Zöldségtermesztés, illetve Kerttervezés címek alatt minimális eltérésekkel, szó szerint ültette át magyarra a két 30-40 oldalas könyvet. Index

Akkor nem tudtam, hogy ez az ügy a kenetteljes miniszterelnök-helyettesig jut : ez a lopott pénz bőven elég volt arra, hogy évente 4-5 millióért vadászgasson a cégtulajdonos Svédországban Semjénnel.

Jah, ma az origo nevű szennylap kérdezi, hogy én miből tudtam repülni. Hát, biztosan nem abból, hogy valakinek szerveztem kamu uniós pénzeket.

Szerző: Hadházy Ákos
Forrás: Facebook

Olvasta már?

Brexit: Rendkívüli EU-csúcs lehet jövő vasárnap

Rendkívüli csúcsértekezletet tartanak november 25-én az Egyesült Királyság uniós kilépésének feltételrendszeréről tervezett megállapodás megkötése érdekében …