Home / HÍR / Hadházy szerint kamunak tűnik a konzultációsdi, a Fidesz sértődötten sorosozik

Hadházy szerint kamunak tűnik a konzultációsdi, a Fidesz sértődötten sorosozik

Hadházy Ákos tegnap erőltetett menetben rápillanthatott a konzultációs ívekre – számolt be erről a 24.hu. Nagyon nem nézegethetett, mert például a Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt.-nél mindössze negyedórát tölthetett.

Így akár felületesnek is nyilvánítható a vélemény, de amit látott, az elég ahhoz, hogy bizonyos kétségek merüljenek fel a rekorddal kapcsolatban.

  1. Semmilyen nyilvántartást, még egy kockás füzetet sem vezetnek a beérkező levelekről
  2. Becslései szerint az első helyen 400 ezer, a másodikon kevesebb (itt nem tudott konkrét számot mondani), a harmadik helyszínen pedig 250 ezer körüli levelet kaptak a héten. Ezzel viszont nem jön ki a matek…

Az LMP Soros megrendelését teljesíti

Így reagált a Fidesz közleményében Hadházy Ákos és Szél Bernadett mai akciójára. Meg így: “Miközben az LMP Soros megrendelését teljesítve támogatja és megszavazza a betelepítési kvótaprogramot, meg akarják akadályozni, hogy a magyarok erről elmondják a véleményüket. Botrányos fellépésével az LMP nem csak azokat sérti meg, akik a konzultáció lebonyolításában részt vesznek, hanem azt a több mint 1 millió 700 ezer embert is, aki már kitöltötte a konzultációs ívet. Mivel Brüsszelben elkezdték a Soros-terv végrehajtását, a kormány ragaszkodik ahhoz, hogy minden magyar ember elmondhassa a véleményét erről.”

A DK pedig azt közölte, hogy kudarcot vallott a nemzeti konzultáció. A Fidesz tegnap ugyanis bejelentette, hogy a nemzeti konzultáció meghosszabbítására van szükség. “Ezek szerint hiába költötték számolatlanul az emberek pénzét hazugságkampányra, még így sem sikerült elég választ összegyűjteniük a saját maguk által kitűzött határidőre.” – írják közleményükben. A Fidesz arra hivatkozik, hogy az állampolgárok változatlanul rengeteg kérdőívet küldenek vissza. Meg arra is, hogy az Európai Parlament múlt heti döntése alapján megindítanák a betelepítési program végrehajtását, és mindenkinek lehetőséget szeretnének biztosítani arra, hogy a konzultáció keretében is elmondhassa ezzel kapcsolatos véleményét…

 

Szerző: Huppa.hu, MTI, MTI OS, 24.hu
Forrás: Huppa

Olvasta már?

POST IT: Két év alatt 118 millió forintot csorgattak át a POSZT vezetői a saját cégükbe

Nemrég hír volt, hogy három évre megújították a Pécsi Országos Színházi Találkozó (POSZT) vezetésének mandátumát. …