Home / HOPPÁ! – a HUPPA.HU CIKKEI / Hajgató-Jávor Júlia: Pirkadatkor Kelet felől számítsatok rám!

Hajgató-Jávor Júlia: Pirkadatkor Kelet felől számítsatok rám!

A miniszterelnök szeret szépen beszélni.

“A világ nagy részének azért lett elege a régi globalizációs rendből, mert az tanárokra és diákokra osztotta a világot. Egyre bántóbb volt, hogy néhány fejlett ország állandóan kioktatja emberi jogokból, demokráciából, fejlődésből és piacgazdaságból a világ másik, nagyobbik részét.”

Gondolom, ez azért van, mert jót, ha mond a gazdaság jól teljesítéséről, rajta kívül úgysem hiszi el más, csakis a kintornás, na jó, meg az a néhány vakhitű szavazó, á, és, hogy el ne feledjem, főként a szervilis csinovnyikok hada.

Azon iparkodik tehát, hogy minél szebben mondja… azt amit mond.

Különösen a miniszterelnökség minisztere, Lázárom szeret költői képekben, meghatóan találó hasonlatokban beszélni. Legutóbb valami olyasmit mondott, hogy:

“a következő 8 évben a mostani bő 400 milliárdról 1000-1200 milliárd forintra kell növelni a honvédségi kiadásokat a NATO elvárásainak megfelelően, és a következő hetekben dőlnek el a fő irányok. Ugyanígy a családtámogatási rendszer alapjairól, a változtatásokról is a következő hetekben döntenek. Szavai szerint lehet még tartalék a rezsicsökkentésben.”

Hmmm…és mit szól most ehhez a selyemút Fényességes Atyja, és a Pekingi Diktator’s Day illusztris nagyhatalmú urai? Tapsikolnak majd a NATO erősítéséhez?

Lázár: (Tudom, mi van a kormány kártyái mögött.)

” Megnyílt az orosz hitelkeret, a Rotschild adott tanácsot.”

(Hmm neki lehet a kormány mögött állni, csak Soros lett száműzött, ki vándorol?)

Végül, milyen következtetést vonhatunk le fenti elemezgetésből?

1. Tisztelt választópolgárok, barátaim! Az ország hajójának keblét az a boldog tudat dagasztja, hogy Brüsszelt és a világ nyugati felét legyőztük, sőt messze lehagytuk NER-társak! Vigyázó szemünket immár Kínára és a virágzó Keletre vetettük!

2. Tisztelt választópolgárok, Barátaim! Úgy vagyunk a liberáldemokráciával, mint a vemhes lóval, akit amikor a kocsi elé fogtak, és azt mondták neki, hogy nahát, most szaladj! Oszt csak állt a jámbor pára, mert hát nem is értett magyarul, hanem németül, Merkel volt az első gazdája!

3. Tisztelt választópolgárok, Barátaim! Eljön majd egyszer a hajnal, pirkadatkor, Kelet felől amely reflektorként világítja meg nemzetünk éjszakáját és végre a ballibek feje fölött megkongatja a vészharangot!

4. Tisztelt választópolgárok, Barátaim! Nektek, kik mibennünk bíztok, elejitől fogva, nincs miért félnetek, a kormány úgy van ám az istenadta nép panaszával, mint az édes jó Apja a síró gyerekeivel, hogy aszongya: előbb az apátokat lakatom jól, aztán ha akkor is bőgtök, szólásszabadságért reklamáltok, majd szájon kaplak benneteket! (Viharos tetszés!)

Szerző: Hajgató-Jávor Júlia
Forrás: Huppa

Olvasta már?

Ardamica Zorán: Kinyalhatják

A szlovák belpol posványt a napokban két dolog kavarta fel. Kicsit. Fotó: Pluska Az egyik …