Home / ELLENSZÉK / Ille István: A tudor megszólalt

Ille István: A tudor megszólalt

A tudor megszólalt.

Nem elég, hogy nagyjából szarba sem veszik uniós szinten, de ő jusztis megmondja a tutit, amolyan agresszív kismalacként. Ismerik a történetet: az agresszív kismalac beesik egy gödörbe, ahonnan önerőből nem tud kimászni. Visítására előkerülnek a segítők, akik közlik, légy türelemmel, mindjárt jön a segítség! Erre az agresszív kismalac felüvölt: nem mindjárt, most!

Drága miniszterelnökünk azt találta mondani, hogy az az ország, ami nem mondhatja meg, kik tartózkodhatnak a területén, annak vége van! Ha ez konkrétan nem a migránsokról szólna, azt mondanám, a tatárjárás óta Magyarországnak már többször vége lett volna.

Amúgy úgy kb. 20 ezer pénzen vett tartózkodás esetében minden esetre ez nem volt aggodalom tárgya.

Node most a migráns áradat fenyeget, amivel szemben csak egy migránsmentes zóna – élén hős európavédő Orbanisztánt kell tekinteni – segíthet, amivel szemben áll, természetesen, a Soros-féle terv, a vegyes  közösségű Európa, az EP-ben százszámra megvásárolt képviselőkkel – kb. 200 képviselőről van szó, akik megvásárlásáról a Köpcösnek semmi bizonyítéka sincs, de fantáziál róla -, akik közt akadnak magyarok is  (nademajd ellenük a nemzetbiztonsági  szolgálatok  hathatósan fel fognak  lépni) – ami az ilyen renitens országokkal szemben, mint Orbanisztán, jogi kényszerítő eszközökkel is fellép – amit amúgy az érintettek leszarnak.

Navracsics, a renegát meg amúgy sem láthatja, mi folyik Brüsszelben, mert biza, előle, mint EP képviselő elől is eltitkolnak mindent, nodemajd a nemzetbiztonsági szolgálatok segítenek a tisztánlátásban.

A Junckerrel elköltött vacsorán elhangzottakkal kapcsolatban – remélem, előtte a protokollosok figyelmeztették a Vezért, hogy illene kést-villát használni és a levest nem szürcsölni – a jóember több tiszteletet követelt Magyarországgal szemben, tekintettel a menekültkérdéssel kapcsolatos eljárásaikra. Ezzel két gond van: a tiszteletet nem megkövetelni kell, hanem kiérdemelni. Magyarország, mégis, mijafasztól érdemelne ki bármilyen tiszteletet? Hangsúlyozom, Magyarország nem azonos kormányzatával, amit pedig, tessék mondani, miért is kellene tisztelni?

Már nem is aggódom Orbánért. A képlet tiszta. Ez az ember már képtelen tisztán látni.

Szerző: Ille István
Forrás: Huppa

Olvasta már?

Ille István: Lemaradtam

Tanultam én a kapitalizmus közgazdaságtanát, a szocializmus közgazdaságtanát, élveztem is, elég jól tudtam is a …