Home / ELLENSZÉK / Ille István: AP – an parents

Ille István: AP – an parents

Azaz a következő műsorszám megtekintése 12 éven aluliaknak csak szülői felügyelet mellett ajánlott.

Mi jön ezután? Rendőri brutalitás? Nyílt színi erőszak? Hullahegyek? Véres baleset? Nem, kérem, még csak egy pucér női mell sem, mindössze a TV2 Tények (???) című hírműsora.

A figyelmeztetés az érzékeny és hiszékeny korban lévő gyermekek megóvását szolgálja attól a tömény hazugságözöntől, amit a Fidesz tol az emberek arcába. Azt hazudják, hogy a visszaküldött konzultációs ívek száma elérte a 2,2 milliót. Hétfőn még csak 1,7 millió volt, szerdán már 2,2. Ha a beküldési határidőt meghosszabbítják Bicskéig, lesz az még több is.

Két dolog gyanús ebben: 1. A kerek szám – ha a valóban megszámolták volna, biztosan kiderül, hogy  csak 2.199.999, vagy 2.200.001. Az ilyen kerek számok ilyen felmérésekben – de máshol se nagyon, lásd a 10.000-ik utas az orbáni házi vasúton – soha nem léteznek. Akár a hentesnél a vizes baromfi párizsi esetében: lehet 5 dekával több?

A kormányzati  közlemény szerint a múlt hétig 1 754 128 kérdőív érkezett vissza, ebből eddig kibontottak és szkenneltek 599 500 darabot, kiértékeltek 489 265 darabot. Na kérem, miért nem lehet ezzel kezdeni? Most ne foglalkozzunk olyan aprósággal, a többi 110.235-tel mi lett, nomeg megint az a fránya kerek -500- szám!

  1. A közel 30%-os növekedés a villanyoltás előtt röviddel meg teljesen irreális. Kétségtelen, hogy a fideszes éceszgébereknek fingjuk sincs a beküldési hajlandóság viselkedéstanáról.

A lelkes hívő már másnap visszaküldi – ahogy a templomban is rohanvást tülekedik az első sorba az áldozásnál, habár a lelke mélyén már az áldomásra koccintana a sarki becsületsüllyesztőben – nehogy lemaradjon. A kevésbé lelkes, de kormányzatilag kellő képpen meghülyített fideszes egy héten belül küldi vissza, de visszaküldi, mert ki tudja, mi lesz, ha nem. A semlegesek vissza sem küldik, az ellenzékiek – akikről tudjuk, hogy idegenszívűek, hazaárulók és rohadt libsik – meg rendeltetésszerűen használják fel. Elég nehezen gyullad meg, de begyújtáshoz végül is jó.

A visszaküldött konzultációs ívek tartalmáról meg semmilyen információ nincs. De biztosan 100%-ban egyetértő, mint Észak-Koreában a főtitkári szavazás.  Orbán esetében is, mivel ellene szavazni nem mert, jó néhány elvtárs inkább lelépett a hátsó ajtón.

A Fidesz, biztos, ami biztos, feljelenti Hadházy Ákost, mivel szerintük valótlant állít az egész konzultációs  levél cirkusszal kapcsolatban, mert alapvetően kamunak minősíti a számadatokat.  Pedig a nemzet esze, Németh Szilárd óta tudjuk, hogy szavazat számolva, asszony verve jó! Információim szerint Polték most eszeveszetten keresik azt a paragrafust, aminek alapján be tudják fogadni a feljelentést és aminek alapján büntetőeljárást tudnak indítani Hadházy ellen. Állítólag prémiumot is tűztek ki: az első, aki talál a  Btk-ban erre alkalmas paragrafust, mehet ingyen egy kört a csuti paraszt kisvasútjával.

Azután itt van az aznapra rendelt másik AP: Holoda Attila KDNP- frakcióvezető, vagy ki a fene, közölte, hogy soha nem látott mértékű támadást indított a Magyarország ellen Brüsszel és Washington, természetesen Soros György utasításait követve. Nem fognak sikerrel járni – így Holoda – mivel a konzultáció sikeressége megmutatta, hogy népünk soha nem látott egységbe forrva, vállat a vállhoz vetve felsorakozik a kormány – vagyis a Fidesz – mögé, és megvédi hazánkat – a mitől is? Kiktől is?

Itt megint komoly bajok vannak a realitásérzékükkel.  A behazudott 2,2 millió is csak nem egész 25%- a 7.951.562 választásra jogosult honi állampolgárnak, ezt pedig aligha lehet soha nem látott egységnek nevezni!

Basszus, eddig csak Brüsszel volt a támadó, most már Washington is? Aki, ugyebár, szövetséges és barát? Hallod, Fáni, hogy dübörgünk? – szól fel a szürke kisegér a hídon áthaladva az ormányosnak.

Hogy a támadás miben is áll, nem részletezte. A lényeg, hogy támadnak. Igaz, még csak nem is Magyarországot, a magyarokat meg pláne nem, csak éppen Orbánt és a kormányzati intézkedéseket, de Holoda nagyvonalúan átlép az ilyen lényegtelen dolgokon.

Brüsszelben meg EP parlamenti választások lesznek, és a Néppártnak már kurvára tele van a … Orbánnal és a Fidesszel. Ezen érdemes egy cseppet elgondolkodni.

Szerző: Ille István
Forrás: Huppa

Olvasta már?

Ille István: Lemaradtam

Tanultam én a kapitalizmus közgazdaságtanát, a szocializmus közgazdaságtanát, élveztem is, elég jól tudtam is a …