Home / ELLENSZÉK / Ille István: Az okokról

Ille István: Az okokról

Az okokról.

Vannak azok bőven, de én csak arról szólok, ami a látókörömbe került.

Megszólalt az önkormányzatok szövetségének alelnöke, hogy ugyan, kérem, szó sincs arról, hogy a vidéki települések polgármesterei meg lettek volna fenyegetve, hogy ha nem hozzák fideszre a falut, akkor nyema gyengi a jövőben!

Nos, a drága alelnök elvtárs konkréten hazudott, mert de.

Pl. Veszprém megyében 25 polgármesterből 22 aláírta azt a fideszes körlevelet – ami, ugyebár, dehogy is létezett! – amelyben az állt, hogy csak az ottani fideszes jelöltet, bizonyos Ovádit szabad támogatni. Még egy – elvben – független polgármester is így nyilatkozott erről: én akármit aláírok, csak jöjjön a pénz! Nyert is Ovádi, mert a lejárató kampánnyal és a beidomított polgármesterekkel nem lehet mit kezdeni.  A pártközpontból kiadták, kikkel nem lehet szóba állni. Meg ne merjék X.Y-t hívni egy falunapra, mert ugrik a támogatás!

Ez pedig csak egy megye, és ott is csak a felszín.

A mély – nem véletlen – sokkal sötétebb.

Újszászon Pócs János – tudják, az égetett disznós, értéktelen gondolatvilágú víz- és gázszerelő – fölényesen győzött. Gondolom, az is befutóra vihette, hogy szerinte Jézus is jász volt, mert jászolban született. Eltekintve Pócs szellemi képességének szűkös mivoltától,  a jászolban születés még Jézus esetében is elég babrás lett volna, mivel a jászol nagyobb állatok etetésére szolgáló, illetve takarmány tárolására is alkalmas vályú, amibe a még oly kevéssé finnyás Mária se feküdt volna be szülni. Amúgy a Fidesz-szavazók  – állításuk szerint – nem hallották a mondást, hogy ő volt a soros. Amúgy is csak poén volt. Nomeg, ott vannak nekünk a magunk migránsai. Hogy kik is lennének azok? Hát, a cigányok. És még van pofája egyenesen szembe nézni a kérdezővel!

Egy alattyáni közmunkás szerint a migránsok megerőszakolnák az asszonyaikat. Ahogy elnézem az asszonyát, a kecskéjük előbb szóba jöhet.

A hírek vidéken szűkösen csordogálnak, ami bőven ömlik, az a kormánymédia célzott, megszűrt hírfolyama. A műveletlen, kulturálatlan, kellő képpen meghülyített, agymosott és megfélemlített pór meg beszopja, de tövig. Bicskén 25 ezer migrácsot tartanak a táborban! Ezektől véd meg minket a Viktor! Csókolom, Bicskét másfél éve bezárták! Akkor is! Mert hogy? Mert hogy monggya tv2!

M1, m2, luxusnak az Echo tv, Kossuth rádió, Mária rádió, Magyar Idők, helyi hírharsona, ennyi.

Azután aludj szépen, kis Balázs…este van, este van, ki-ki nyugalomban…ja, nem: te Jani, eriggyé mán ki a góré mögé, oszt vidd a vellát is, mert valami zajt hallottam, lehet, hogy egy migráncs!

Mondjuk, lehet, hogy nincs is este, de, hogy kurva nagy sötétség van arrafelé  – a fejekben – az tuti!

Szerző: Ille István
Forrás: Huppa

Olvasta már?

Ille István: Lemaradtam

Tanultam én a kapitalizmus közgazdaságtanát, a szocializmus közgazdaságtanát, élveztem is, elég jól tudtam is a …