Home / HOPPÁ! – a HUPPA.HU CIKKEI / Ille István: Ezek maguktól ilyen hülyék?

Ille István: Ezek maguktól ilyen hülyék?

„A Fidesz parlamenti frakciója az ügyészséghez fordul Demeter Márta országgyűlési képviselő ügye miatt, mondván, nem nyilvános adatokat tett közzé és hamisított meg politikai haszonszerzés céljával. Demeter Márta egy Benkő Tibor honvédelmi miniszterhez beadott írásbeli kérdésében azt írta, iratbetekintése során kiderült, hogy a honvédség Airbus a319-esén kiképzőrepülés keretében utazott haza Orbán Flóra, Orbán Viktor miniszterelnök lánya Páfoszról. A Kormányzati Tájékoztatási Központ ezzel szemben közölte: a megnevezett lány nem a kormányfő, hanem a Cipruson szolgáló egyik magyar katona 2 éves gyereke.”

Na, kérem.

Tekintsünk el attól, hogy egy kétéves gyerek mennyire alkalmas a légi szállításra, és viszont, egy katonai szállítógép mennyire alkalmas egy 2 éves gyerek szállítására, már, ha azt valóban – ahogy állítják – a katonák szállítása érdekében szerezték be, és annak megfelelően szerelték fel. Persze, ha az VIP utasok reptetésére szolgál, az más. Akkor meg kérdezem, mitől VIP egy mezei százados 2 éves lánya?

Haladjunk.

Demeter Márta nem lehet annyira retardált, hogy nem képes kiértékelni egy iratbetekintés eredményét. Repülésről van szó, az ilyesmiben biza, szerepelnie kell a repülési tervnek és az utas listának. Abban pedig ott kellett lennie egy névnek: Orbán Flóra. Ha nem volt ugyanazon listán a papa neve, akkor, sajnos, fel kell tételeznem, hogy csomagként adták fel. Egy 2 évessel ez könnyen előfordulhat.

A feljelentésre ráerősít a Honvédelmi Minisztérium is, mi szerint ők úgy vélik, komoly biztonsági kockázatot jelentett a személyes adatok nyilvánossá tétele. Ezzel két bajom van: milyen biztonsági kockázatot jelent a múlt idő?  Ki is tette nyilvánossá a százados személyét? Csak nem a Tájékoztatási Központ?

Van egy sanda gyanúm: ezek annyira hülyék, hogy még össze se képesek beszélni! Legalább hazudnának egyformát! Persze, attól sem nyugodnék meg.

Szerző: Ille István
Forrás: Huppa

Olvasta már?

Áder: a Szent Korona nemcsak tárgy, hanem eszme is

A Veritas Történetkutató Intézet, az Országgyűlés Hivatala Közgyűjteményi és Közművelődési Igazgatósága és a Magyar Történelmi …