Home / HOPPÁ! – a HUPPA.HU CIKKEI / Két hír: Egy átlagos elmebajos nap Abszurdisztánban

Két hír: Egy átlagos elmebajos nap Abszurdisztánban

Kocsis Máté pszichológiai elemzést készíttetett egy képviselőről, a veronai áldozatok hozzátartozóit pedig elmeorvoshoz küldte a biztosító.

Majd ha egyszer eljön az a pillanat, amikor nem kell feltétlenül együtt dolgoznunk, akkor én átadok önnek majd egy dokumentumot négyszemközt, hogy olvassa el. Én készíttettem önről egy pszichológiai átfogó elemzést, és ezt csak önnek majd oda fogom adni. Figyelembe vettük egyébként a Facebook-bejegyzéseit, az írásmintáját, a felszólalásait, a hanghordozását, sok mindent, olvassa majd el, fantasztikus. Segítőleg adom majd oda – mondta a HVG tudósítása szerint Kocsis Máté Józsefváros testületi ülésén, amelynek témája a nem létező Soros-terv volt.

VAN KÉRDÉS?

Arról pedig a Blikk számolt be, hogy elmeorvosi vizsgálatnak vetették alá a veronai áldozatok gyászoló hozzátartozóit. A tragédiában érintettektől egyébként a biztosító korábban pszichológiai szakvéleményt is kért. Ezt a gyászolók az ügyvédjük által kiválasztott szakértő segítségével csináltatták meg, majd csatolták a kártérítési igényük benyújtásakor.

„Mire költené, ha egy nagyobb összegű kártérítést ítélnének meg önnek?” – többek között ezt a kérdést tette fel az egyik, a testvérét elveszítő tinédzsernek a biztosítótársaság szakértője.

EZT ÍGY HOGY?

 

 

 

Szerző: HVG, Blikk
Forrás: Huppa

Olvasta már?

Cserpes Tamás: Revízió a lábszag ellen

Ezzel az alkotmány-revízióval, illetve kényszeres alaptörvény módosítgatással, a jó fene se tudja mi a keresztneve, …