Home / KIEMELÉS TŐLÜNK / Kilincset nyomkodni

Kilincset nyomkodni

Hadházy Ákos LMP-s társelnök német televíziósokkal sértegette a rezsim törvényét több mint egy éve a vezér szülőfalujában, mert nem átallották bekapcsolni a rohadt kameráikat, amikor pedig hármas számú terrorfokozat volt érvényben az országban, hogy a fogdmegek azt csináljanak, amit csak akarnak.

Így is tettek, letaperolták őket, amit a bűnözők motozásként érzékeltek, pedig csak ruházatátvizsgálás történt, hogy nincs-e tengeralattjáró a gatyájukba rejtve. A Pintér-gárda szerint veszélyeztették a közbiztonságot, mert a négy személy megpróbált bejutni Orbán Viktor ingatlanába „oly módon, hogy a kiskapu kilincsét nyomkodták, miközben az eseményről felvételt készítettek.”

Az „eseményt” a vezér stadionjának biztonsági őrizői észlelték a kameráikkal. Mint az köztudott, a létesítmény, ahol egyetlenünk olykor-olykor magában szokott futkorászni, ott terül el a budija tövében. A Kerberoszok látták állítólag a nyomkodás tényállását, ami viszont hogy, hogysem, a biztonsági kamerák felvételeiről huss, eltűnt.

Hadházy szerint egyébként nem nyomogatták a kilincset, és nem próbáltak bejutni Orbán házába, de a rendőrség szerint önmagában ez a cselekmény is “a közrend, közbiztonság veszélyeztetésére, szabálysértés vagy bűncselekmény elkövetésére utalt”, miközben terrorveszély is volt, különben is, a rendőri intézkedést az is indokolta, hogy “a négy fő közül három fő külföldi (német állampolgár)” volt.

Ez egy pitiáner történet, amely viszont a rezsim eszenciáját mutatja. Az új földesurak minden energiáját elszívja, hogy a lopások módszertanát kidolgozzák, és azokat foganatosítsák is, ezen dolgoznak guvadt szemekkel szuszogva reggeltől estig, éjjel és nappal. Ezt nevezik kormányzásnak, amihöz nekik díszletként egy szürke masszára van szükségük, amely halmazt keményen dolgozó kisembernek hívnak, akitől elvették a gondolkodás képességét.

Ebbe a „talpaik egymásra lépnek” idillbe nem fér bele, ha valaki kilóg a tornasorból, Felcsúton kamerát kapcsol, vagy ami minden határon túlmegy, járdahibákat föstöget szivárványszínűre, és ilyenek. Az efféle kilengésektől zavart éreznek az erőben, és idegesek lesznek. Mindannyian ismerhetjük a rohadt legyeket, akik minduntalan az ember képibe röpülnek, és elhessegetni őket lehetetlen.

Ilyen lehet minden apró csínytevés a csinovnyikok számára. Miután higgadt elmével beláthatjuk, hogy leváltani ezeket hagyományos úton szinte lehetetlen, mert nincs ehhöz nekünk megfelelő ellenzékünk, a véres forradalom meg nem opció, az ellenállás apró köreinek a piaci légy taktikáját kell alkalmazni. Apró gólokkal megzavarni az ellent, így kergetve az őrületbe őt.

Erre a belátásra azért kell eljutnunk, mert a rendszer hetedik esztendejébe fordulva végleg kiderült, hogy itt, minálunk nem jobb, bal vagy akármilyen oldalak szembenállásáról van szó, hanem kulturális különbségekről. Ez pedig nem abban nyilvánul meg, hogy ki tud értekezni a táguló világegyetem és a sötét energia zűrös kapcsolatáról, hanem, hogy ki képes még vigyorogni abban a csikorgó fogú kaszárnyában, amelyet Magyarországnak neveznek.

Hogy azért mégis a tehetséges kupakos bagázs orra alá dörgöljünk valamit, Kierkegaard – aki nem tankerületi igazgató – azt kérte az istenektől csupán, hogy mindig legyen vele a nevetés, Füst Milán pedig – aki meg nem rezsibiztos – életvezetési tanácsként annyit mondott: Légy nagyvonalú! Ha ezt a két tulajdonságot elsajátítjuk nyomorúságunkban, és még a kilincset is nyomkodjuk permanensen, meg fognak zavarodni. Így kell elhordani a piramist kövenként.

Szerző: Rezeda
Forrás: Rezeda világa

Olvasta már?

Rezeda: Gatyamadzag

Mennyire megnyugtató már, hogy a világ ilyen egyszerű. Szavakkal, akarattal és szavazós gombokkal az összes …