Home / HOPPÁ! – a HUPPA.HU CIKKEI / L. ALex: Mikor lesz elzavarva Orbán?

L. ALex: Mikor lesz elzavarva Orbán?

A jelenlegi állapotokat nézve soha, de ugye soha ne mondd, hogy soha.

Amikor visszanézzük Magyarország történelmét, látható, hogy itt belülről soha nem indultak komoly változások. Mindig valamilyen külső hatás volt az, amelynek okán megtörténtek a társadalmi viszonyok átalakulásai. Így volt ez 1848-ban, 1919-ben, 1956-ban és 1989-ben is.

Bár sokan lenézik és megvetik Orbánt és fasiszta rezsimjét, egy dolgot nem lehet nem elismerni, ez pedig az a képesség, hogy tudják, mi az a politika, ami a magyarok jelentős részének megfelel.

Orbánék tökéletesen és tudatosan éreztek rá a Goebbels-propaganda alkalmazhatóságára, és teszik ezt immár több, mint 20 éve.

Aki veszi a fáradságot, visszanézi és visszaolvassa a Fideszes propagandát az elmúlt húsz évre visszamenőleg, az bizony rájön arra, hogy a Fidesz politizálása teljes mértékben tervszerű, nem mellékesen kihasználva a mindenkori bel- és külpolitikai eseményeket, ahhoz szabva a retorikájukat.

Ahogy számomra teljesen nyilvánvaló, hogy az oroszok által gerjesztett menekültválságot tökéletesen használta fel az Orbán fasiszta rezsim a 2/3 megszerzéséhez, úgy abban is biztos vagyok, hogy bármilyen irányú EP döntés esetén a 7-es cikkelyről, szintén az orbáni politikát fogja szolgálni, megágyazva a 2022-es újabb 2/3-nak!

Orbánnak a legmegfelelőbb EP döntés az lenne, ha élesítenék ellenünk a 7-es cikkelyt és kizárnák a Fideszt az Európai Néppártból.

Abban a pillanatban “áldozattá” válna és teljes Fidesz média menne neki a már ismert legocsmányabb módon az Európai Uniónak és azoknak, akik egyetértenek az EP döntésével. (ettől retteg az MSZP) Ez a gumicsont pedig kitartana 2022-ig!

Gondoljátok el, eddig volt póráz Orbánon, de most már nem lesz és a kiszolgálóin sem!
Ennek fényében tökéletesen érthető Orbán tusványosi beszéde, ahol jelentős változásokat ígért szeptembertől.

A NER stabil, a szolgák még tudnak lopni, Lázár kizárása a választások után a nagypolitikából, illetve Simicska megfutamodása jelezte mindenkinek, hogy egyetlen főnök van, és azt Orbán Viktor Mihálynak hívják.

…és ahogy Orbánék lépésről, lépésre számolják fel a demokráciát, úgy kezdik áthelyezni a Fideszt egy újabb, magasabb szintre, már-már vallási alapra, ennek a vállalkozásnak a “pápája” Orbán Gáspár a Felházzal, ahol az elöregedő, kihaló Fidesz szavazókat kívánják pótolni.

Ott tartunk, hogy van egy rezsimünk és a kezükben van minden irányítás! Nem találsz olyan rést, ahol nem a Fidesz irányítana, ahol nem Orbánig vezetnének el a szálak.

Ezt pedig egy, a rezsimmel kollaboráló ellenzékkel és néhány önjelölt forradalmárral megváltoztatni lehetetlen.

Miben lehet mégis bízni?

Úgy hiszem, még nem vagyunk a gödör alján, hiszen Észak-Korea példája bizonyítja legjobban, hogy lehet élni egy totális diktatúrában is.

Egy lassan, de folyamatosan romló gazdaság a Fidesz fasiszta rezsim szekerét tolná, hiszen lehetne folyamatosan mutogatni az Európai Unióra, hogy miattuk történik mindez.

Itt csak egy villámgyors gazdasági összeomlás lenne az, ami elsöpörné a Fidesz rezsimet, mert azt nem tudnák kezelni, nem tudnák lekommunikálni.

Egy hirtelen csőd, rengeteg embert vinne az utcára, azt pedig már csak erőszakkal lehetne kézben tartani, és csak ideig óráig…

…és sajnos ez, legkevésbé rajtunk, magyarokon múlik.

Sajnos, ezt látom, így látom.

Fotó: MTI

Szerző: L. Alex
Forrás: Huppa

Olvasta már?

Andrej Babisnak magyarázkodnia kell: a fia tényleg járt a Krím félszigeten

Az egész a Gólyafészek-üggyel kezdődött. A Gólyafészek egy szabadidőközpont – ügye komoly belpolitikai probléma Csehországban. …