Home / HOPPÁ! – a HUPPA.HU CIKKEI / L.Alex: Ön hajléktalan? Igen, de csak kalandvágyból!

L.Alex: Ön hajléktalan? Igen, de csak kalandvágyból!

Magyarországon, mint tudjuk jól, megszűnt a szegénység és vele együtt a hajléktalanság, már csak azzal a pár tízezer emberrel kellene valamit kezdeni, akik kalandvágyból az utcán élnek életvitelszerűen.

Ők azok, akik szándékosan olyan életmódot folytatnak, és napláne előre megfontolt szándékkal, ami kormányunknak és pártunknak felettébb nem tetszik, mert, hogyan is nézne ki, hogy az erre kószáló diktátor cimborák olyasmit látnak esetleg, hogy itt Tündérországban emberek élnek az utcán.

Ne, má!

Persze az is tök nyilvánvaló, hogy ez a kalandvágyból utcán való éldegélés a sorosista, imperialista ügynökök aljas aknamunkája, hiszen, ha ők nem etetnék a (hangsúlyozom) kalandvágyból utcán élőket, akkor az meg is szűnne egy csapásra!

Nos, mivel személyes ismeretségi körömben csupa ilyen sorosista, imperialista, kálvinista, masiniszta, stb. ügynök van (bár pár napja Széles Gábor is bejelült ismerősnek, de azért mindenkivel én sem állok szóba), így elsőként tudok arról a hatalmas, örömteli eseményről beszámolni, hogy Tóth Kata közel 5 év után befejezi az ételosztást a Köztársaságtéren. (Ütök a kezemre, már nem az a neve, hanem II.János Pál pápa tér.)

Szóval az én sorosista, (a többit már tudjátok) Tóth Kata ismerősöm, elég el nem ítélhető módon, az elmúlt éveit azzal töltötte, hogy adományokat gyűjtött – magyarul kéregetett –, majd az így megszerzett javakat szétosztotta a kalandvágyból hajléktalanok között.

Sőt!

Odáig merészkedett, hogy télen befogadott a saját otthonába ilyen kalandvágyból utcán élőket és ezeket (mi mást is írhatnék), felruházta, etette, és megpróbálta visszavezetni őket a munka világába, vagyis, el akarta venni pártunk és kormányunk munkáját!

Ugye, hogy ugye?

De, most vége!

Végre rájött ez az ostoba nőszemély is, hogy nem lehet szembemenni pártunk és kormányunk kirekesztő, gyűlölet politikájával, rájött, hogy a Facebookon tett lájkok és ígéretek, hogy „segítünk”, „megyünk mi is”, „hozzájárulunk”, stb, szart se érnek! Belefáradt, abbahagyja, feladja a kalandvágyból hajléktalanok etetését, így pártunk és kormányunk egy lépéssel közelebb került ahhoz, hogy kijelenthessük, Magyarországon nem létezik hajléktalanság!

Éljen Orbán Viktor, Hajrá, Magyarország!

ui: Mijaz a zENSZ?

A szerző fotói

Szerző: L. Alex
Forrás: Huppa

Olvasta már?

Fábián András: Jó kommunisták, rossz kommunisták

Örömmel jelentették be a Nemzeti Együttműködés Rendszerének 8. (nyolcadik!) évében, hogy végre összeállt a névsor. …