Home / HOPPÁ! – a HUPPA.HU CIKKEI / L. Alex: Önnek is boldog karácsonyt, Miniszterelnök úr…

L. Alex: Önnek is boldog karácsonyt, Miniszterelnök úr…

Közel 40 éve figyelem, hol közelebbről, hol távolabbról a magyar társadalom közszereplőit, de soha nem volt számomra ennyire lehangoló az, amit látok, tapasztalok.

Persze én is tudom, hogy a magyar embert 3 dologhoz ért igazán, a focihoz, a politikához és egymás feljelentéséhez.

Mivel a magyar focit, már régen leírtam magamban, úgy 1986 környékén, feljelenteni pedig nem akarok senkit, mert értelmét nem látom, így marad a politika, illetve az a nihilista állapot, ahol a paraziták bálján, a patkány a prímás.

“Önnek is boldog Karácsonyt” – válaszolta Magyarország miniszterelnöke, Orbán Viktor Mihály, cinikusan vigyorogva, amikor szembesítették azzal, hogy családja körözött terroristákkal ápolt üzleti és baráti kapcsolatot. Tette ezt azért, mert megteheti, tette ezt azért, mert arra lusta volt, hogy odamenjen az ellenzéki képviselő padjához, letolja a nadrágját és odaszarjon. Tette ezt azért, mert tudja, hogy gesztusát a hívei megtapsolják, és az ellenzéknek mondott valaminek a tagjai, legfeljebb itt a facén morgolódnak egy kicsit, oszt, jó napot!

Tette azért, mert tudja, hogy az ellenzékinek mondott politikusok éppen olyan szánalmas senkiháziak, mint ő, tisztelet a nagyon kevés kivételnek, tette azért, mert tudta, hogy senki nem megy oda hozzá és veri pofán, tette ezt azért, mert tudta, hogy egy megélhetési sem áll fel és mondja azt, hogy ebből elég!

A magam részéről végtelenül el vagyok keseredve, mert esélyét sem látom a jelenlegi politikai „elit” leváltására, mert a népnek, ennek az isten adta népnek, tökéletesen megfelel a jelenlegi állapot. Nincs jövőkép, se jelen, csak valami hamisan értelmezett múlt, amire valami elképesztő dilettantizmussal építünk várat, budait, pompás kilátással a Dunára és erre az elbaszott országra.

…és nálam eljött az a pillanat, amikor a lovak nyakába dobom a gyeplőt, és már nem érdekel, nem érdekel Magyarország!

Szerző: L. Alex
Forrás: Huppa

Olvasta már?

Szele Tamás: Az igazság halála

Kérem, reggel kinyitottam a csapot, egy Orbán Flóra jött ki belőle, kinyitottam a konyhaablakot, ott …