Home / HOPPÁ! – a HUPPA.HU CIKKEI / L. Alex: Sírtaposók

L. Alex: Sírtaposók

Azt már régóta tudjuk, hogy a Fidesz mikrofonállványaiban túlteng a szervilizmussal egybenőtt hülyeség, és ha nem a mi bőrünkre menne a játék, akár humorosnak is mondhatnánk az általuk kiböffent szavakat.

Persze értem én, kellenek a gumicsontok, mert hiába a habonyi, a Vajna und Mészáros-féle médiabirodalom ezerrel való összevásárlása és pörgetése közpénzből, azért még vannak ellenzéki médiák is, akiknek szintén kell valami napokig rágható eledel.

Igen, drága feleim, ki kell szolgálni a minket is, akik ellenzéknek valljuk magunkat és az Orbán-rezsim ellen érzett utálatunkat mederbe kell terelni. Mert a rezsim hű csahosai nagyon jól tudják, mire ugrunk, miért ragadunk klaviatúrát, hogy karosszékből osszuk az igét és a virtuális „kurvaanyázást”.

A legutóbbi gumicsont szépre sikeredett: Magyarország eddigi egyetlen és úgy néz ki valódi Köztársasági elnökének sírján dobbantott egyet a Fidesz megmondó embere. Göncz Árpádot holtában megütni a Fidesz vazullusai szerint határozottan népszerű dolog, tette ezt már más is, például Bencsik András lovag, Göncz Árpád halálának másnapján.

Felmerül a kérdés, hogy miért most és így kellett belerúgni Göncz Árpádba, kinek is szól valójában?

Itt jön a csavar a dologba, ez az üzenet ugyanis nem Göncz Árpádnak és tisztelőinek szólt, hanem a Fidesz elnevezésű maffia család veterán „fiatal demokratáinak”, név szerint

– Áder János államfőnek

– Deutsch Tamás EP-képviselőnek

– Kósa Lajos ex frakcióvezetőnek, leendő miniszternek

– Kövér László házelnöknek

– Németh Zsolt a külügyi bizottság elnökének

– Orbán Viktor miniszterelnöknek

– Szájer József az EP néppárti frakciójának, első helyettesének

– Varga Mihály nemzetgazdasági miniszternek

Gondolkozzunk el egy picit! Mennyire hihető, hogy a parlament alelnökének, Gulyás Gergelynek úgy estek ki szájának kerítésén szavai, hogy azt jóvá nem hagyta volna valaki? Mennyire elképzelhető az, hogy a Fidesz lépéről, lépésre felépített választási, egyben gyűlöletkampányában, ne lenne minden előre megtervezve?

Semennyire!

Ez az üzenet a Fidesz újhullámából érkezett, Lázáréktól, az ifjú titánoktól, akik szeretnék végre átvenni a gyeplőt a régi harcosoktól, akik úgy érzik, itt az ideje annak, hogy Orbánt házon belül mozdítsák el a jövő évi választás jegyében a miniszterelnöki posztról.

Mert persze nyilatkozhatja Lázár azt, hogy szeretne visszavonulni a politikától, de ez csak porhintés, az igazság az, hogy most jön el az ideje, hogy a Fideszen belül megtörténjenek azok a változások, amelyek borítékolják a 2018-as választás 2/3-os megnyerését.

Már körvonalazódik a jövő, amikor Lázár János lesz a miniszterelnök és Orbán Viktor pedig a kormányzó, aki a Várból tekint le ránk, magyarokra. de addig is, kell még egy kis porhintés!

Szerző: L. Alex
Forrás: Huppa

Olvasta már?

A magyar mutyi csúcstörténete: eltűnt az egyetlen mammográfiás szűrőbusz

Csalás gyanújával ismeretlen tettes ellen nyomoz a rendőrség az Ikarus Egyedi (Ikarus EAG) által gyártott …