Home / HOPPÁ! – a HUPPA.HU CIKKEI / L. Alex: Válaszlevél Orbán Viktornak

L. Alex: Válaszlevél Orbán Viktornak

Ma a családom összes nagykorú egyede megkapta Magyarország Kormányától, azt a bizonyos levelet, én valamiért nem, de sebaj, így is tudok reagálni

Mi van a borítékban?

–válaszboríték
– a Soros-terv(?) ismertetése
– Egy “Maradjunk kapcsolatban!” felhívás
– és a maga a levél

Az első dolog, ami azonnal feltűnt, hogy nincs Orbán-fotó, nem vigyorog rám, de még csak nyelvet sem öltöget. A második feltűnő dolog, hogy a címer, Orbán neve és titulusa aranyozott betűkkel van megjelenítve. Ooké, tudom, fussa rá, én fizetem, ahogy a többit is.)

No, nézzük a levelet

Aszongya, hogy “Tisztelt honfitársam” – ez számomra rögtön egy mellbeverés, mert tudatosul bennem, hogy egy országban élek ezzel a szociopatával.

Miután meglettem szólítva a fent idézet módon, azt írja, hogy egy olyan ügyben ír, “amely alapvetően befolyásolja Magyarország mindennapjait, biztonságát és jövőjét.”

Akkor nézzük!

Egyből egy ordas hazugsággal indul a befolyásolás, mert azt írja a csuti, hogy “mi mindig az egyenes beszéd hívei voltunk”, pfff! Aranyapám, az elmúlt cirka 30 évből hány példát hozzak, amikor hazudtál?

A folytatás totál átmegy Hálivúdiba, amolyan Dzsémsz Bondosba. Azt írja ez a téveszmékben fetrengő szerencsétlen, hogy “Soros Györgynek van egy veszélyes terve, amelynek megvalósításán egy kiterjedt nemzetközi hálózat dolgozik.”

(Rendezte Andy Vajna, főszerepben Dózsa László (1942 -) alias Orbán Viktor Mihály.)

Aztán itten jönnek azok a dolgok, melyek forrását, azért illene jelezni, mert különben tömény rágalmazás az egész. Azt írja ez a bonsai Napóleon, hogy “A Soros-terv alapján évente 1 millió bevándorlót telepítenének Európába”, ismétlem magam, hol van ez Soros által leírva?

Jön a legszebb!

“A terv szerint minden bevándorlónak 9 millió forintot adnának az adófizetők pénzéből.”

Na, ez az a mondat, ami nálam már erősen veri a lécet, főleg akkor, ha eszembe jut, hogy a Fidesz-rezsim eddig mennyit nyúlt le az adófizetőktől. Figyelj, Viktor, én megértem, hogy paráztok a konkurenciától, de azért nyilvánvaló hazugságokat nem kellene kitalálni és terjeszteni! (Hozzátennénk, hogy noha már nem elvárás, hogy a számokban se hazudjanak, mert erre szinte képtelenek, azért egy ennyi embernek kimenő levélben azért tán nem szabadna otromba, kizárólag a tömeg manipulálására megalkotott hazugságokat leírni… – huppaszerk.)

Most jön, az egyedül vagyunk rész.

“Ezt a tervet az teszi igazán veszélyesé, hogy számos brüsszeli vezető is támogatja és képviseli.”

Nos, Viktor, ezt te is támogatod, nem emlékszel, hogy aláírtad?
Ja, meg azé’ illene megnevezni név szerint, akik az eddig leírt “Soros-tervet” támogatják, tudod, az utókor miatt!

Azt írja még ez a szerencsétlen, hogy “Meg akarják büntetni Magyarországot, mert kerítéssel védjük magunkat és egyúttal egész Európát.”
Drága Viktor, vegyél már elő egy rohadt földrajz atlaszt, és rajzold be rajta a szerb-magyar határra telepített kerítést, utána dőlj hátra, és szemléld meg távolabbról, de javaslom azoknak is, akik ezt elhiszik!

Azt is írod még, áááááá, már jelzőt sem használok rád, hogy “A Soros-terv veszélyezteti közösségeinket és hagyományainkat”.
Tudod, nem Soros veszélyezteti meg a nem létező terv, hanem te meg a hozzád hasonló műanyag zsebdiktátorok!

A végén, meg azt írod, “eljött a közös cselekvés ideje”, az első dolog amiben egyetértek veled, itt az ideje elzavarni téged, meg azokat, akik kiszolgálnak!

Na, mivel számítottál a véleményemre, vagyis az enyémre nem, azért megkaptad.

Húzz a fenébe!

Szerző: L. Alex
Forrás: Huppa

Olvasta már?

Sajtóügyi vétségek

Kérem, sok érdekes dolog történt tegnap, némelyek különösek, mások csodálatosak voltak, megint mások meglepőek, épp …