Home / HOPPÁ! – a HUPPA.HU CIKKEI / Lapszemle délután: Egyszerűen gyönyörű Kósa magyarázkodása

Lapszemle délután: Egyszerűen gyönyörű Kósa magyarázkodása

Hű, de kínos, Lajos

Kósa Lajos nem olvasta a Magyar Nemzet cikkét, nem tudja miről van szó, egyszer megkeresték, hogy fektesse be egy német nő örökségét – akkora vagyon egyszerűen nem mozog, és ha igen, akkor erre nyilván nem jó Lajosunkat fogják megkérni –, de ő lerázta őket azzal, hogy fektessék magyar állapapírba. Kósáról, ugye, tudjuk, hogy anno  a Marx Károly Közgazdaságtudományi Egyetem tervgazdasági szakát elvégezte ugyan, de a diplomát már nem szerezte meg. Tehát sokkal több pénzügyi gyakorlata nincs, mint egy pénzes postásnak.

A Magyar Nemzet cikkéről pedig azt mondta, nem olvasta, de szerinte szélhámosság a történet.

Forrás: HVG

Egy hülye p*cs* lehet a kormánypropaganda díszletelepedője

Mondanánk, ha közönségesek lennénk, de nem vagyunk azok, ezért csak annyit közlünk, hogy a hölgy állítólag  már 2016-ban lakást bérelt Budapesten, nem is akárhol, a Várban, de ott összeveszett a tulajdonossal,

amikor fel akarták mondani a szerződését, telefonon és e-mailen is zaklatni kezdte a családot. Contessa szinte folyamatosan becsmérlő hangot ütött meg a levelekben, és azt állította, hogy grófi társaságának legjobb barátja maga Orbán Viktor.

Végül 100 ezres számlahátralékkal távozott.

Ez is eléggé kínos…

Forrás: 24.hu

Valamiben viszont rekordot döntöttünk!

230 millióért készült a vizes-vébé 3 perces videója, amit senki sem látott. A 230 millió az elmúlt évek legsikeresebb magyar filmjeinek költségvetéséhez képest is kimagasló összeg. Az Oscar és Golden Globe-díjas Saul fiát 450 millió forintból készítették el, és 270 ezren látták. Az Arany Medve-díjas Testről és lélekről-t pedig 420 millió forinttal támogatta a Filmalap. Mindkét film közel két óra hosszú.  Így reagált egy filmes szakember, amikor megtudta mennyiért készülhetett a szűk 3 és fél perces videó, ami állítólag a vizes világbajnokság utókommunikációját szolgálta volna:

230 millió ezért a filmért? Jézus Úr Isten. Hát ez kurva jó.

Forrás: g724.hu

Mészáros lánya a saját gabonasilója lábán áll

A felcsúti polgármester legidősebb lánya uniós forrást nyert gabonaszárító építésére, korszerűsítésére. Mészáros Beatrix tehát most őstermelőként hasít az uniós támogatások megszerzésben. Állítólag az őstermelők jellemzően az évi 8 millió forintos árbevétel alatt maradnak. Ha ezt a 8 millió forintos, felső összeghatárral számolunk, akkor az a jelenlegi 50 ezer forintos búzaárak mellett évi 160 tonna gabona betárolását és szárítását jelenti. Ezt a mennyiséget figyelembe véve totálisan gazdaságtalan egy őstermelőnek olyan gabonaszárítót működtetni, amelyre a Mészáros-lány a pályázatot beadta: kisméretű terménytároló (+ -szárító és -tisztító építése, korszerűsítése). A beruházás helyszíne Felcsút. A beruházás 49,5 millió forintba kerül, e szerint pontosan az 50 százalékát finanszírozza majd uniós forrásból Mészáros Őstermelő Beatrix, hiszen most ippeg 24,5 millió forinthoz jutott.

Forrás: Zoom

 

Szerző: Huppa, HVG, 24.hu, ZOOM
Forrás: Huppa

Olvasta már?

Rezeda: Festett föld

Magyar Nemköztársaságunk Karmacs nevű településén, vagy annak határában – ahogyan képünk is bizonyság reá – …