Home / HÍR / Lázár következő kisfilmje a videós vallomása legyen…

Lázár következő kisfilmje a videós vallomása legyen…

Ezzel a címmel adott ki – kivételesen nem haiku- – közleményt az MSZP.

A párt elvárja Lázár Jánostól, hogy mint uniós pénzekért és a kormányzati személyzetpolitikáért felelős miniszter tisztázza, hogy az irányítása alatt, hogyan valósulhattak meg az OLAF által feltárt csalások. Egyszerűen csak alkalmatlan a rá bízott feladatok elvégzésére vagy csak szemet hunyt a csalások felett esetleg részt vett a lopásokban? – teszik fel a kérdést.

Összetartás!

Először Orbán Viktor vejének neve merült fel egy bűnszervezetben elkövetett költségvetési csalásban, majd az Orbán-kormány egyik államtitkára bukott meg egy több mint 3 milliárdos visszaéléssel – a Fidesz azonban továbbra sem válaszol a kérdésekre.

Mint ahogy az a Magyar Nemzet megírta, a fideszeseket országszerte felkészítik arra, hogy ha OLAF-ügyben kérdést szegeznének nekik, miként járjanak el.

A 3 mantra a következő:

  • „Az Elios-jelentés egy brüsszeli kampányjelentés, Brüsszel beavatkozása a magyar választási kampányba”
  • „2014-ben is a választások előttre időzítették az ezzel kapcsolatos híreket, most ugyanezt teszik. Ezt az ügyet egyszer már kivizsgálták, most csak megismétlik a vádaskodásokat”
  • „Orbán Viktort próbálják támadni vele, pedig az OLAF-jelentéssel érintett időszak nagy részében a Simicska Lajos vezette Közgép volt a tulajdonos.”

Az MSZP “ötlete”

“Lázár miniszter mostanában azzal van elfoglalva, hogy kisfilmeket oszt meg a mindennapjairól a honlapján. Van egy ötletünk a következő videóhoz: készítse el a videós vallomását és számoljon be arról, hogy milyen szerepe van a bűnszervezetben.”

Szerző: Huppa.hu, MTI, MTI OS
Forrás: Huppa

Olvasta már?

Cserpes Tamás: Revízió a lábszag ellen

Ezzel az alkotmány-revízióval, illetve kényszeres alaptörvény módosítgatással, a jó fene se tudja mi a keresztneve, …