Home / HÍR / Levél Tarlós Istvánnak

Levél Tarlós Istvánnak

Az Egyesület a Római Partért egy Tarlósnak küldött nyílt levélben tiltakozik a Római parti árvízvédelemmel kapcsolatban.

Tisztelt Főpolgármester Úr!

Sokéves adatgyűjtő munkánk eredményét küldjük meg Önöknek, melyet ezen a linken tekinthetnek meg, melynek alapján egyértelműen kimondható, hogy a Római parti gát csak a parton húzódhat!

– Mind a környezetvédelmi labormérések,

– mind a jogi elemzések,

– mind a műszaki elemzések,

– mind pedig az árvizek utáni fertőtlenítéseknek a biodiverzítást veszélyeztető hatása is

ezt támasztják alá!

Felelőtlennek és károsnak tartjuk a budapestiekkel szemben, amit egyesek a parttal kapcsolatosan művelnek a megtévesztés egész tárházát igénybe véve! Az elmúlt hónapok aláírásgyűjtő kampánya “A FÁK a Rómain – Gát a Nánásin” nevezetű kampány részeként a Főpolgármester Úr által is hamisítványnak nevezett gátszakasz-műtárgy mellett zajlott, amit a parti változtatási tilalom ellenére jogellenesen építettek fel és hagytak ott, ezáltal az embereket félre tájékoztatva, illetve a parttal kapcsolatos teljeskörű információból kizárva és emocionálisan befolyásolva!

Ezért az aláírások, mint a népakarat része, nem vehetők figyelembe!

Kérjük tisztelt Főpolgármester Urat, hogy támogassa továbbra is a Fővárosi Közgyűlés által már megszavazott nyomvonalat!

Egyesület a Római Partért

Fotó és további részletek

Szerző: Huppa.hu, MTI, MTI OS
Forrás: Huppa

Olvasta már?

Szijjártó megint beleszállt Ukrajnába

Ukrajnáról bebizonyosodott, hogy az egyik leginkább féltve őrzött európai értéket, a kisebbségek védelmére vonatkozó jogszabályt …