Home / BLOG / Lovas István rendet rak

Lovas István rendet rak

A már eddig is hagymázas, olykor vérgőzös gondolatnak tűnő delirálásairól nevezetes Lovas István végképp elveszítette a józannak nem egészen nevezhető eszét. Úgy tűnik, nem tudja elviselni, hogy kirúgták az akolból, az eddig langymeleget, és szép pénzt adó brüsszeli tudósítói állásából, amelyet a Magyar Nemzet nevű nyomdatermék finanszírozott. Lovasból munkanélküli újságíró lett, és ezt láthatóan nehezen tűri.

Megborultsága azt eredményezte, hogy kitiltotta az Európai Parlamentből Francesca R. Ratti, a parlament főtitkárhelyettese. Lovas legközelebb jövő év március 15-én léphet be az épületbe, ugyanis egy vödör művért kívánt átadni Sophie in ’t Veld liberális képviselőnek, hogy sajátos módon felhívja a figyelmet a palesztin-izraeli konfliktus palesztin gyerekáldozataira. A vödröt kamerák kereszttüzében szerette volna átadni. Lovas a Facebook-oldalán úgy reagált a hírre, hogy legjobb lenne, ha örökre kitiltanák, nem akar belépni abba “a gyáva szolgákkal teli épületbe”, ahol a képviselők Oroszország elleni szankciók után “epedeznek”, de hallani sem akarnak Izrael elleni büntetőintézkedésekről. A vödörnyi művért Lovas ettől még át akarja adni, legfeljebb az EP épületén kívül támadja le a liberális politikust. Mint írta, most már Guy Verhofstadt liberális frakcióvezetőnek és volt belga miniszterelnöknek is szeretne adni egy vödörrel, az őt kitiltó főtitkárhelyettes pedig egy pohárnyi vörös folyadékot fog kapni.

A vödrök óhajtott osztogatásán túl még Putyinhoz is fohászkodik, hogy magyar nyelven is sugározza kérlelhetetlen igazságát. Nyílt levélben kéri az oroszt, hogy hozza létre az RT (volt Russia Today) magyar nyelvű változatát. Lovas azzal indokolja kérését, hogy az orosz hírtelevízió tárgyilagossága és egy friss nézőpont megjelenítése miatt messze jobb BBC-nél, amely ugyanolyan műsorokat gyárt, mint a világ tucatnyi globális nyugati tévécsatornája. A kirúgott újságíró szerint egy magyar nyelvű RT-nek földrengésszerű hatása lenne. (Az hétszentség.)

S bár kiütötték a kezéből a tollat, a világháló minden hülyének, így neki is elérhető. Facebook-bejegyzésében azt írja, egészen biztos benne, hogy a levele nem jut el majd az elnökhöz, ezért megkért valakit, hogy a levélben szereplő gondolatot továbbítsa azoknak, akik egyetértés esetén meg tudnák valósítani a televízió magyar változatát. Lovas bejegyzését azzal zárja, hogy egy ilyen adót Magyarországon pénzelni az oroszoknak semmiség lenne. A finanszírozásban az is segítene szerinte, hogy ha picit megemelnék a földgáz árát azon országok számára, amelyek leghangosabban kiabálnak az Oroszországot sújtó szankciókért. (Ilyenkor az ember nem tudja, hogy sírjon, vagy röhögjön.)

Kitetszik, hogy szeretnek ezek az agyamentek levelezni mostanában. A CÖF Obamának írt felemelő dolgozatán még meg sem száradt a tinta, máris itt az újabb jele annak, hogy degeneráltak szép számban teremnek ebben az országban. De Lovas még képes emelni a tétet, amikor így révedezik: „Talán nem véletlen, hogy a Euronews nem sugároz műsort a huszonhárom milliós Romániának, de magyar adása van, amely kevésbé különbözik a magyarországi balliberális tévéadók által követett műsorfilozófiától.” Az Európai Uniónak is élesen nekimegy, szerinte az unió megszegi a szabad információ szerzés jogát. Erre példaként hozza, hogy Európában nem fogható az iráni Press TV kitűnő, tárgyilagos, műholdon át sugárzott angol nyelvű adása, és a libanoni al-Manar televízió sem. Itt a vége, ezek után csodálkozik bárki is, hogy rögvest műsort kapott az Echo TV-ben? Ugyehogy senki.

 

Szerző: Rezeda
Forrás: Rezeda világa

Olvasta már?

Rezeda: Ha és de

Azt mondta a drága, egyetlen Jean-Claude Juncker, hogy “Orbán Viktornak nincs többé helye az Európai Néppártban”. …