Home / HOPPÁ! – a HUPPA.HU CIKKEI / Manninger Jenő, a keresztény

Manninger Jenő, a keresztény

Miközben már nem tudják hol és hányszor vessenek keresztet, s maguk sem képesek követni, mennyit pénzt vernek el távoli országok üldözött keresztényeinek megsegítésére és különböző templomok építésére, a fideszesek csöppnyi könyörületet sem mutatnak a hús-vér emberek iránt.

Japánban egyre több férfi fordul el a társas kapcsolatoktól vagy lép ki a házasságából. Közben ugrásszerűen emelkedik a szinte megszólalásig élethű, eredetileg szexuális célokra gyártott babák száma, melyek vásárlói közül egyre többen nemcsak az ágyukat, hanem életüket is megosztják velükírja a Magyar Nemzet.  Valami hasonló tendenciát mutat a Fidesz is. Elfordulnak az üldözöttektől, és megszólalásig hasonló szituációkban mutatnak csak könyörületet.

A cikkajánlókba is beválogattuk azt az írást, amely arról szól, hogy Manninger Jenő, valamint a hévízi és a keszthelyi polgármester a menekültek ellen uszítják a lakosságot. A keszthelyi polgi, Ruzsics Ferenc nemrég azért került a híradásokba, mert egy közúti ellenőrzéskor 3,5 ezrelékes véralkohol-szintet mutatott ki nála a szonda. Beüthetett a misebor… Hévíz urát, Papp Gábort sem kímélte a média, amikor megírták, hogy kiderült róla, diplomát hazudott magának.  Ez utóbbi cikkben szerepel ugyan, hogy a tanulmányait befejezte, csak nyelvvizsga hiányában nem jutott a záródokumentumhoz, de akkor is.

Szóval, ezek a remek, feddhetetlen, keresztény emberek uszították és hergelték a népet néhány – Magyarországon egyébként engedéllyel tartózkodó – menekültcsalád ellen. Arról van szó, hogy a Migration Aid kapott 3, azaz három db faházat egy Keszthely közelében, Zalaváron lévő telken, amelyen a tranzitzónából kiszabaduló menekült családok pihenhetnék ki a megpróbáltatásaikat. Három családról, összesen pedig néhány  szíriai, iraki és afgán emberről van szó.

Jött persze a sorosozás, a migránsozás és minden, ami az ilyenkor a szokásos csövön kifér. Különböző fórumokon elhangzott, hogy a három király “minden eszközzel” harcolni fog a dolog ellen. Értjük, az ellen, hogy három család nyaraljon egy kicsit… Annyira sikeresen tették a dolgukat, hogy Keszthelyen a helyiek azt tervezik, felgyújtják azokat a faházakat.

Nos, nyilván nem rázza meg az érintett településeket, hogy én többet a lábamat nem teszem be egyikbe sem, mert hátha vírusos a hülyeség, és még elkapok valamit. Úgy tűnik, ezek az emberek már súlyos, előrehaladott állapotban vannak, és az agyuk utána a szívüket is felfalta a kór, a visszafordíthatatlan kegyetlenség állapotába juttatva őket.

Bízom abban, hogy lesz egyszer egy bíróság, amely elé odacitálják ezeket a felelős pozícióban lévő embereket, hogy elszámoltassák őket mindazért, amit a hatalmukkal való visszaéléssel tettek. És nem, nem lesz olyan bíró, aki elfogadja majd a védekezést, hogy parancsra cselekedtek.

Címoldali fotó innen

 

Szerző: IMHO
Forrás: Huppa

Olvasta már?

A magyar mutyi csúcstörténete: eltűnt az egyetlen mammográfiás szűrőbusz

Csalás gyanújával ismeretlen tettes ellen nyomoz a rendőrség az Ikarus Egyedi (Ikarus EAG) által gyártott …