Home / HOPPÁ! – a HUPPA.HU CIKKEI / Mese a jó házasságról és a helyettes államtitkár férjéről

Mese a jó házasságról és a helyettes államtitkár férjéről

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy informatikai vállalkozás. Tulajdonosa gondolt egy nagyot, s eldöntötte, hogy nagy fába vágja a fejszéjét, s cége tevékenységét kiterjeszti az építőipar területére is.

A változás bejegyzése után egy hónappal már öt különböző, összesen 38 millió forint értékű ilyen megbízása volt a Hortobágyi Nemzeti Park Igazgatóságától. Mit tesz Isten, a cégtulajdonos felesége udvarhölgy a királyi udvarban helyettes államtitkár a nemzeti parkot felügyelő Földművelésügyi Minisztériumban.

Eddig tart a DK meséje, a közleményüket azért kicsit átírtuk…

Hogy a meseolvasók ne gondoljanak rosszra, hozzáteszik, hogy bármely vállalkozás tulajdonosa dönthet úgy: kipróbálja magát az építőipar területén is. A kisördög azonban azt súgja, hogy az viszont már meglepő, hogy az építési piacon korábban teljesen ismeretlen társaság piacra lépése után egy hónappal már ennyi megbízásra tegyen szert – ráadásul egyazon megbízótól. Amennyiben ez a példátlan siker a cég kitűnő marketingmunkájának eredménye, úgy érthetetlen, hogy a tulajdonos miért informatikai és főleg építőipari tevékenységgel foglalkozik, ahelyett, hogy a marketing szolgáltatások piacán söpörné le valamennyi konkurensét.

Tanulság? Az nincs, pénz azonban dögivel.

De ha mindez a z udvarhölgy feleség beosztásának köszönhető, az már nem csak az összeférhetetlenség, de a bűncselekmény gyanúját is fölveti.

 

Szerző: Huppa.hu, MTI, MTI OS
Forrás: Huppa

Olvasta már?

Cserpes Tamás: Revízió a lábszag ellen

Ezzel az alkotmány-revízióval, illetve kényszeres alaptörvény módosítgatással, a jó fene se tudja mi a keresztneve, …