Home / HÍR / Mire a falevelek lehullanak: “nagyjából” októberben indul az újabb nemzeti konzultáció

Mire a falevelek lehullanak: “nagyjából” októberben indul az újabb nemzeti konzultáció

Nagyjából októberben indulhat meg a Soros-tervről szóló nemzeti konzultáció – közölte Tuzson Bence kormányzati kommunikációért felelős államtitkár a Kossuth rádió 180 perc című műsorában kedd reggel.

A témát alapvető fontosságúként említve arról beszélt, “Magyarország nem akar bevándorlóországgá válni” és Európa jelenleg talán legnagyobb kihívása, hogy a “kevert népességűvé” válni hajlandó államok ne kényszerítsék erre azokat az országokat, amelyek ezt elutasítják, ahogy nekünk is el kell fogadnunk mások döntését.

Együtt kell kormányozni e tekintetben is az emberekkel; erről fog szólni a nemzeti konzultáció – jelentette ki Tuzson Bence.

Alapvető cél, hogy Magyarország magyar maradhasson, és ha lehet, Európa is európai maradhasson – fogalmazott az államtitkár.

Valaki magyarázza már meg: eladunk 17 ezer letelepedési kötvényt annak, aki csak akarja (vö.kifizeti). Ettől nem lesz kevert  a népességünk.  Idejönne (?) mondjuk 2000 menekült, és egyből szól a sziréna. Ennyire hülyének néznek minket? – huppa.

 

Szerző: Huppa.hu, MTI
Forrás: Huppa

Olvasta már?

A KKM bekérette a spanyol nagykövetet, Szijjártó beszólt az ENSZ-nek

Bekérette Spanyolország budapesti nagykövetét szerdán a Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) a spanyol külügyminiszter Magyarországot bíráló …