Home / HOPPÁ! – a HUPPA.HU CIKKEI / Miről beszél Fazekas???

Miről beszél Fazekas???

Ha megvalósul a tömeges betelepítés, az megváltoztatja Magyarország kulturális és vallási képét, illetve nemzeti értékeit – jelentette ki a földművelésügyi miniszter hétfőn a Baranya megyei Szentlőrincen.

Fazekas Sándor a “Soros-tervről” szóló nemzeti konzultációról rendezett lakossági fórum előtti sajtótájékoztatón azt mondta: jó néhány nyugat-európai országban az látható, hogy a nemzeti kultúrák helyébe “multikulturális egyveleg” lép. Nagy Csaba pedig, a helyi fideszes választókerületi elnök azt mondta: “Szentlőrinc, Szigetvár, Harkány, Siklós, Sellye és Sásd teljes lakosságát lehetett volna lecserélni olyan emberekre, akik illegálisan jöttek be Magyarországra”.

Mivel úgy tűnik, a választási hajsza hajrá elveszi a politikusaink eszét, két TÉNYre hívnánk fel a figyelmet.

  1. Magyarország a kötvényárusítással megbízott külföldi offshore-cégeken keresztül 2013 és 2016 között összesen 17 ezer 9 darab letelepedési kötvényt adott el pénzes külföldi gazdasági migránsoknak, ezt a Nemzetgazdasági Minisztérium közölte. (Index)
  2. Magyarországnak az uniós tagállamok közös döntése alapján 1294 menedékkérőt kell fogadnia Görögországból és Olaszországból, és egyenként meg kell vizsgálnia a kérelmüket. Azt kell eldönteni, hogy az illető jogosult-e védelemre. (…) Ha az 1294 embert a lakosságszám arányában osztanánk el az országban, akkor Kőszegre például 2 embert, Békéscsabára 8-at, Debrecenbe 26-ot, Budapestre pedig 227 embert kellene elhelyezni. (..) Magyarországon már most is az egyik legmagasabb a leadott menedékkérelmek száma. Így egyáltalán nem biztos, hogy ilyen szabályok mellett bárkit is át kellene vennünk.(Index)
Szerző: Huppa.hu, MTI
Forrás: Huppa

Olvasta már?

Cserpes Tamás: Orbán Európája

Hogy milyen is lesz O. Viktor szép, új Európája? Micsoda értelmetlen kérdés. Lesz-e egyáltalán neki …