Home / HOPPÁ! – a HUPPA.HU CIKKEI / Morvai újévi köszöntője: “Egy vérből valók vagyunk…Boldog Újesztendőt”

Morvai újévi köszöntője: “Egy vérből valók vagyunk…Boldog Újesztendőt”

Morvai Krisztina az MTI közleményes felületére logolt megint be. De minek…

“Az Újév (szerintünk új év, kisbetűvel és külön – huppa) kezdetén erőt és reményt ad, ha újra átéljük a mögöttünk hagyott esztendő néhány felemelő eseményét.

Azokat a perceket, amikor különlegesen jó volt magyarnak lenni. Ilyen emlék az Ismerős Arcok Nélküled dalának közös éneklése Dunaszerdahelyen…. (Szerintünk ebből, mármint a pontból 3 is elég – huppa.) Fájdalmas, megrendítő, de mégis csodálatos. Hiszünk Magyarország feltámadásában! (Szerintünk kurv@ra élünk még! – huppa).

 

Szívből kívánok Boldog Újesztendőt (még mindig ezen lovagolunk: boldog új esztendőt – huppa) minden honfitársamnak az elszakított területeken és “maradék-Magyarországon”! (Mi van??? – huppa)

Hittel, reménnyel, szeretettel
Krisztina (Csak így, per Krisztina – huppa)

ui: A Nélküled koncertfelvételének 18 millió megtekintése jelzi: vannak közös értékeink., (szerintünk nem kell a pont – huppa) érzéseink, feladataink….. (itt meg megint sok – huppa).”

***

Különösen jó magyarnak lenni abban az esetben, ha az ember az egyik legszembetűnőbb felületre olyan közleményeket tol fel, amelyek nem úgy néznek ki, mint amikor valaki részegen posztol a FB-ra egy buliból. Még szerencse, hogy az MTI OS fotót nem engedélyez.

Meg az is szerencse, hogy

Morvai Krisztina befejezi politikai pályafutását.

Szerző: Huppa.hu, MTI, MTI OS
Forrás: Huppa

Olvasta már?

Fábián András: Jó kommunisták, rossz kommunisták

Örömmel jelentették be a Nemzeti Együttműködés Rendszerének 8. (nyolcadik!) évében, hogy végre összeállt a névsor. …